Συγκίνηση ή τρέλα; Βρετανοί "ξαναζωντάνεψαν" τον λατρεμένο τους σκύλο Dylan - Πως τα κατάφεραν

Η Laura και ο Richard από το Yorkshire ήταν συντετριμμένοι από όταν έχασαν τον αγαπημένο τους σκύλο Dylan στις 30 Ιουνίου 2015.

Τα πάντα φαίνεται πως ηταν ικανό αυτό το ζευγάρι προκειμένου να φέρει πίσω το αγαπημένο του τετράποδο. Ακόμη και να τον κλωνοποιήσουν.  

Ακολουθώντας το παράδειγμα μιας άλλης βρετανικής οικογένειας που κλωνοποίησαν το σκύλο τους, ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, το ζευγάρι αποφάσισενα απευθυνθεί επίσης στην εταιρία Sooam Biotech, που τους είπε πως θα μπορούσαν να καταψύξουν μερικά από τα κύτταρα του Dylan μέχρι να είναι έτοιμοι να τον κλωνοποιήσουν.

Η Laura και ο Richard πήραν μόνοι τους DNA από τον σκύλο τους και το έστειλαν στα εργαστήρια της Sooam Biotech lab στη Ν. Κορέα. Τα δείγματα όμως έφτασαν στα χέρια των επιστημόνων ληξιπρόθεσμα, κάτι που δημιούργησε μερικά προβλήματα στην ανάπτυξη των κυττάρων, καθιστώντας αβέβαιο το αν τελικά θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η κλωνοποίηση του Dylan.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες αργότερα, τα κύτταρα άρχισαν να αναπτύσσονται και 31 μέρες μετά τη λήψη των δειγμάτων, η Sooam Biotech επιβεβαίωσε όχι μία αλλά δύο εγκυμοσύνες! Η Laura και ο Richard όταν έμαθαν τα ευχάριστα νέα, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Ν. Κορέα για να είναι παρόντες στη γέννηση. Όσο για τα κουτάβια, όπως αναφέρει η Dailymail, ήταν ολόιδια με τον Dylan.  Το κόστος για κάτι τέτοιο ανέρχεται περίπου στα 86.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ