"Εθνική Ενότητα" το κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου! Ποια ονόματα "παίζουν" για μετεγγραφή;

Ο πάλαι ποτέ αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, θα είναι ο επικεφαλής του νέου κόμματος, ενώ ο πρώην γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου επί κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, θα εκτελεί χρέη γενικού γραμματέα στην "Εθνική Ενότητα".
 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, τονίστηκε πως πρόκειται για ένα κόμμα "αντιμνημονιακό και ευρωσκεπτικιστικό", συνέχεια της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας του Αβέρωφ και του Καραμανλή.

 

Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαίωσε πως γίνονται επαφές με πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι κ.κ. Μιχελάκης και Ντινόπουλος, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαφών ακόμη και με διαγραφέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ποιοι θα μπουν στα ψηφοδέλτια, παρόλο που εκτίμησε ότι "στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα είναι και η απόδραση".

 

"Δεν ξέρω αν έχει τα αποθέματα αλλά βρίσκεται σε αδιέξοδο", υποστήριξε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα του ευρωσκεπτικισμού, δήλωσε ότι ελπίζει να μη χρειαστεί να βγούμε από το ευρώ αλλά δεν ζούμε και με τον φόβο της εξόδου από το ευρώ, το έθνος μπορεί να προετοιμαστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ