Η Κέιτ Μος επιστρέφει στον οίκο Versace καστανή και... γυμνή για να λανσάρει τη νέα κολεξιόν (φωτό & βίντεο)

Τώρα, η 39χρονη σταρ του μόντελινγκ επιστρέφει στη "σκηνή του εγκλήματος" ακόμη μια φορά για την καμπάνια Φ/Χ 2013 και εντυπωσιάζει. Σέξι δερμάτινες ολόσωμες φόρμες, κεντημένες μπότες, πολύχρωμες γούνες αλλά και… τίποτα απολύτως για να αναδείξει τις τσάντες της σειράς φορά η Κέιτ σε μια καμπάνια που υπογράφουν φωτογραφικά οι διάσημοι του είδους Μερτ Αλάς και Μάρκους Πιγκό (Mert Alas & Marcus Piggott).

Τα πρώτα βήματα της Κέιτ Μος (Kate Moss) στην πασαρέλα έγιναν σε ντεφιλέ Versace, με της δημιουργίες του οποίου πόζαρε ουκ ολίγες φορές στην καριέρα της, όπως για παράδειγμα στην επόμενη φωτογραφία ως "νύφη" του Τζιάνι Βερσάτσε το 1995.



Τώρα, η 39χρονη σταρ του μόντελινγκ επιστρέφει στη "σκηνή του εγκλήματος" ακόμη μια φορά για την καμπάνια Φ/Χ 2013-14 και εντυπωσιάζει.



Σέξι δερμάτινες ολόσωμες φόρμες, κεντημένες μπότες, πολύχρωμες γούνες αλλά και… τίποτα απολύτως για να αναδείξει τις τσάντες της σειράς φορά η Κέιτ σε μια καμπάνια που υπογράφουν φωτογραφικά οι διάσημοι του είδους Μερτ Αλάς και Μάρκους Πιγκό (Mert Alas & Marcus Piggott), όπως γράφει το womenonly.gr.



Η Ντονατέλα Βρεσάτσε (Donatella Versace) περιγράφει την εν λόγω καμπάνια ως "επιστροφή στην ωμή δύναμη των ρούχων και των μοντέλων". Στην επόμενη φωτογραφία, η ισχυρή κυρία του ιταλικού οίκου ανάμεσα στην Κέιτ και τη Ναόμι Κάμπελ στο κλείσιμο του ντεφιλέ το 1999.



Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε σκηνές από τα γυρίσματα της καμπάνιας. Μαζί με την Κέιτ τα μοντέλα Σάσκια ντε Μπράου (Saskia de Brauw), Τράβις Σμιθ (Travis Smith), Ντομινίκ Μπάουερ (Dominik Bauer) και Ματ Τρεδ (Matt Trethe).


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ