Φωτό & βίντεο από τον γάμο του Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα: Ο Καμίνης τους πάντρεψε

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο δημαρχείο της Αθήνας, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η γνωστή δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα.

Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο της Αθήνας στις 19:00. Ο Γαβριήλ Σακελλαριδης και η Ράνια Τζίμα κατέβηκαν μαζί απο το μαύρο Opel Astra που τους μετέφερε, εμφανώς ευτυχισμένοι. Εισήλθαν στο δημαρχιακό μέγαρο ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους, χωρίς ωστόσο να θέλουν να κάνουν κάποιες δηλώσεις. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή τελετή, η οποία δεν κράτησε περισσότερο από δέκα λεπτά. Οι μπομπονιέρες είχαν τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 60 άτομα

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, που πάντρεψε το ζευγάρι, μίλησε για τον εξαίσιο χαρακτήρα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και ευχήθηκε στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον».

 

Μάρτυρες ήταν η Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Π.Αρκουμανέα, η δημοσιογράφος Αλ.Τασούλη με τον Δ.Μιχαλέλη, η δημοσιογράφος Κ.Χριστοφιλίδου με τον Γ.Πετρίδη και τον Π.Μωραΐτη.

Στους καλεσμένους ήταν ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης και ο Θοδωρής Μιχόπουλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ