Καταπληκτικό! Δείτε πώς ο Πουλίδο συνέβαλε στην απελευθέρωσή του - Είχε τύχη βουνό

Μετά από το αίσιο τέλος στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και ο Εισαγγελέας, Ίσμαελ Κιντανίγια Ακόστα, γνωστοποίησαν λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, "κλειδί" αποτέλεσε το τηλεφώνημα που κατάφερε να κάνει ο ποδοσφαιριστής στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και το οποίο στάθηκε καθοριστικό προκειμένου να εντοπιστεί το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν.

«Το πρωί της Κυριακής ο Πουλίδο κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των απαγωγέων και κάλεσε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Με αυτόν τον τρόπο εντοπίστηκε η ακριβής τοποθεσία όπου βρισκόταν. Επιβεβαιώθηκε ότι συνελήφθη ο 38χρονος, Ντανιέλ Ερνάντες Μοράλες, ο οποίος ανήκει σε μία από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή και είναι γνωστός στις Αρχές. Εμπλέκονται τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα, τα οποία και αναζητούνται. Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα χωρίς όμως να πουν ακριβές ποσό. Ο Πουλίδο εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους. Κατά την διάσωσή του δεν έγινε χρήση βίας ενώ να σημειωθεί πως οι απαγωγείς δεν πρέπει να γνώριζαν ποιος είναι ο Πουλίδο, δηλαδή ότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο», τονίστηκαν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ