Οι αγκαλιές του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ευγενία Μανωλίδου στο Ναύπλιο, στην πρεμιέρα της περιοδείας του «Μιούζικαλ αγάπη μου» σε όλη την Ελλάδα (φωτό)

Με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί συνεχάρη ο Άδωνις Γεωργιάδης την Ευγενία Μανωλίδου μετά τη συναυλία που έδωσε η σύζυγός του στο Ναύπλιο και παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί συνεχάρη ο Άδωνις Γεωργιάδης την Ευγενία Μανωλίδου μετά τη συναυλία που έδωσε η σύζυγός του στο Ναύπλιο και παρακολούθησε πλήθος κόσμου.



Ο υπουργός Υγείας σε μια μικρή ανάπαυλα από την καυτή πολιτική επικαιρότητα και βρέθηκε στην Αργολική πόλη για να παρακολουθήσει τη σύζυγό του στον πρώτο σταθμό της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, όπως γράφει το vipnews.gr.

 

Η συναυλία έγινε στο Φάρο λιμένος Ναυπλίου και η Ε. Μανωλίδου διηύθυνε την 25μελή ορχήστρα σε ένα αφιέρωμα στο μιούζικαλ, όπου τα τραγούδια ερμήνευσαν ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσιάδου.


 
Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δ. Κωστούρος, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα και άλλοι πολλοί.


 
Ο Άδωνις δεν σταμάτησε να χειροκροτεί καθόλη τη διάρκεια της παράστασης μετά το πέρας της οποίας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τον θαυμασμό του για την Ευγενία την οποία αγκάλιασε, της έδωσε ένα φιλί και τη συνεχάρη για την πετυχημένη συναυλία που έδωσε.


 
Και εκείνη φυσικά από την πλευρά της έδειχνε ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της και ενθουσιασμένη από την επιτυχία που γνώρισε η συναυλία της στο Ναύπλιο.






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ