Made in Greece τα Bodytalk: "Ανέβηκαν" στον 4ο όροφο των διάσημων Galeries Lafayette στο Παρίσι

Το ελληνικό brand Bodytalk ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου του pop up store στο κεντρικό κατάστημα των Galeries Lafayette στο Παρίσι, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία του στη γαλλική αγορά.
 

Με κεντρικό μήνυμα της νέας της καμπάνιας «Train for Pleasure», οι καλοκαιρινές και οι φθινοπωρινές συλλογές της Bodytalk φιλοξενούνται στον 4ο όροφο του πολυκαταστήματος, ανάμεσα στα μεγαλύτερα διεθνή sport brands.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση ελληνικού brand στα Galeries Lafayette, υπογραμμίζοντας την προοπτική ανάπτυξης του brand στο εξωτερικό, που είναι και ο βασικός στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Η εκδήλωση εγκαινίων έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα με ένα πάρτι, όπου η Bodytalk υποδέχτηκε τους φίλους και συνεργάτες της, εκπροσώπους από τα γαλλικά media, fitness bloggers, αθλητές και fans.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τη βοήθεια των ειδικών Instagram props που είχαν κατασκευαστεί ειδικά για την περίσταση και να τις μοιραστούν με το κοινό τους στα social media, να δοκιμάσουν custom made εδέσματα και να επιλέξουν τα ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ