Sex party στο Σάρεΐ κατέληξε σε πυροβολισμούς με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Αιματηρό τέλος είχε το sex party που οργάνωσε ένας Τζαμαικάνος σε πολυτελή βίλα με εσωτερικές και εξωτερικές πισινές καθώς και 6 κρεβατοκάμαρες, αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών, στο Σάρεΐ της Αγγλίας.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην πισίνα, έπεσαν πυροβολισμοί προκαλώντας πανικό στους τουλάχιστον 450 συμμετέχοντες.

Το εγκληματολογικό της αστυνομίας που έσπευσε στη βίλα μετά τους πυροβολισμούς, βρήκε νεκρό έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών με θανατηφόρο τραύμα από σφαίρα στον θώρακα και δύο τραυματίες: μια γυναίκα με σοβαρά τραύματα στα πόδια και έναν άλλο με πιο ελαφρύ χτύπημα στον ώμο.


Ο δράστης της επίθεσης παραμένει άγνωστος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, το πάρτι ξέφυγε και οδήγησε στο έγκλημα δεν έχουν διευκρινιστεί και οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το πάρτι είχε οργανώσει ο καλλιτέχνης της μουσικής Reggae, ο 21χρονος Braintear Spookie, με μια φίλη του η οποία φέρει το ψευδώνυμο «η Αφέντρα Κρίσι» (The Female Boss Krissy).

 

Οι οργανωτές είχαν κυκλοφορήσει και μια σχετική αφίσα στην οποία ανέφερε ότι το εισιτήριο για το πάρτι κοστίζει 20 λίρες.

Οι γείτονες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο sex party. Ενας από αυτούς είπε μάλιστα ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν έρθει από την Αφρική και τη Τζαμάικα, πληρώνοντας σε ευρώ για τη συμμετοχή τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ