Στην Αθήνα έφτασαν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Μάντης & Καγιαλής: "Δεν έχουμε ζήσει ξανά τέτοια συναισθήματα"

Το Ελληνικό πλήρωμα της  ιστιοπλοϊα στα 470, που κατέκτησε την 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Τάκης Μαντής και ο Παύλος Καγιαλής, ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι, μίλησαν στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν για τον άθλο τους στις θάλασσες της Βραζιλίας.

"Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι" δήλωσε ο Τάκης Μαντής. "Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Οπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε.... Θυσιάστηκε μία – δύο τρεις μέρες η Ιφιγένεια όμως τα καταφέραμε. Είναι τεράστιοι αθλητές οι Αυστραλοί, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα".

Από την πλευρά του ο Παύλος Καγιαλής ανέφερε πως "ήταν ένας αγώνες πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ