29χρονος μπαμπάς έτρεχε σαν τρελός για να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του: "Δεν μπορώ τις ευθύνες"

Δεν χωράει ανθρώπινος νους  την πράξη ενός 29χρονου πατέρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ ο οποίος επιχείρησε να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του, τρακάροντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Ο 29χρονος Nathan Weitzel είπε στην αστυνομία ότι επιχείρησε να σκοτώσει τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ευθύνη τού να είναι πατέρας. Μάλιστα κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο πάρκο με το ανήλικο τέκνο του μηχανευόταν ένα σορό τρόπους για να το σκοτώσει.

Μετά την αναχώρησή του από το πάρκο, η αστυνομία είπε πως «οδήγησε για λίγη ώρα μέχρι να βρει ένα μέρος για να ρίξει το αυτοκίνητό του».

Τελικά, έριξε  το όχημα του σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο γύρω στις 11 το πρωί και ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 120 χλμ. την ώρα. Μάλιστα, τη στιγμή που οι πυροσβέστες  προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλιού, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Το 2χρονο αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, που ωστόσο δεν απειλούν τη ζωή του. Έχει υποστεί διάσειση και έσπασε ένα πόδι. Οι γιατροί έκαναν ράμματα στο κεφάλι του, ενώ θα φορά ένα υποστηρικτικό σαν νάρθηκα από την κοιλιά και κάτω για τους επόμενους δύο μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ