Όλα τα φώτα στη Μόνικα Μπελούτσι! Εκθαμβωτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της Βενετίας με διαμαντένιο περιδέραιο αξίας 5 εκ. ευρώ!

Ηταν σίγουρα η βραδιά της Μπελούτσι.  Η 52χρονη σταρ βάδισε στο κόκκινο χαλί του 73ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας και έκλεψε τις εντυπώσεις όπως μόνο αυτή μπορεί.

Τι κι αν η ταινία «Na Mlijecnom Putu» (On The Milky Road) του Εμίρ Κουστουρίτσα που πρωταγωνιστεί αντιμετωπίστηκε με χλιαρές κριτικές; Η  Μόνικα Μπελούτσι ξέρει να τραβά πάνω της όλα τα φώτα, με την μοναδική της κομψότητα.

Ντυμένη με με την υπογραφή του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana, η ιταλίδα ηθοποιός λάνσαρε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο (και συγκεκριμένα σ' ένα λαιμό που δεν ήταν «πειραγμένος» ούτε στο ελάχιστο) ένα περιδέραιο Cartier με πλούσιες σειρές από διαμάντια και μαργαριτάρια που κόστιζε 5 εκατομμύρια ευρώ. Κατά τα δημοσιεύματα υπήρχαν και πέντε σωματοφύλακες οι οποίοι είχαν ως αποστολή να το προστατεύουν από απόσταση.

Η ταινία που πρωταγωνιστεί είναι μια ιστορία αγάπης την εποχή του πολέμου και αποτελεί την «πολιτική δήλωση» του σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα και την τελευταία του συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία, που είναι η πρώτη σε διάστημα εννέα ετών, ενώ χρειάστηκε σχεδόν 4 χρόνια για να την ολοκληρώσει.

«Την ονομάζω την πολιτική μου δήλωση καθώς έχω αναμείξει δύο βασικούς δημιουργούς της ανθρώπινης ζωής: την αγάπη και τον πόλεμο» επισήμανε ο σκηνοθέτης, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει θλίψη βλέποντας ανθρώπους να συνεχίζουν να σκοτώνονται σε συρράξεις, 20 χρόνια μετά τον πόλεμο στα Βαλκάνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ