Η Αστυνομία της Μαδρίτης φυλά τον αστέρα της Ρεάλ, Γκάρεθ Μπέιλ - Πώς έμπλεξε σε περιπέτειες με συμμορία ναρκωτικών λόγω μιας... άτακτης ξαδέλφης!

 Μια απίστευτη περιπέτεια που εμπλέκει άθελά του τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες.

Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του Ουαλού ποδοσφαιριστή,  Emma Rhys-Jones,  πίσω στη γενέτηρά τους δέχθηκαν την επίθεση από μέλη συμμορίας ναρκωτικών, με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και η συντροφός του να βρίσκονται πια υπό την προστασία της Ισπανικής αστυνομίας.

Η υπόθεση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μια ξαδέλφη της Emma, το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Epiphany Dring εξαφανίστηκε μαζί με μια  βαλίτσα που περιείχε μετρητά, κοκαϊνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.

Οι παππούδες και μία θεία της Emma έγιναν στόχος των εμπρηστών στην Ουαλία. Η σύντροφος του Gareth Bale φοβήθηκε πως η -αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών- έπαυλή τους, που βρίσκεται στην Κοιλάδα του Γκλαμόργκαν θα ήταν το επόμενο... "χτύπημα".

Οι αστυνομικές αρχές, ερευνώντας τις επιθέσεις που συνέβησαν στην Ουαλία προσπαθούν απεγνωσμένα να έρθουν σε επαφή με την 28χρονη ξαδέλφη της αρραβωνιαστικιάς του Bale, η οποία ζούσε με τους παππούδες της κι εκεί φυλάσσονταν και η "χρυσή" βαλίτσα πριν κάνει... φτερά. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως εκείνη ταξίδεψε στο Ντουμπάι νωρίτερα αυτό το μήνα και πλέον βρίσκεται στη Μαλαισία.

Έξι από τα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονται σε σπίτια - καταφύγια της αστυνομίας, άνδρες της οποίας αναζητούν την 28χρονη για να εξακριβώσουν τί ακριβώς γνωρίζει για την... περίεργη αυτή υπόθεση.

Μία πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε με τρόμο πως "είναι συμμορία ναρκωτικών που έχει χάσει χρήματα, συνεπώς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα στοχεύσουν τον Gareth Bale και την σύντροφό του επειδή έχουν πολλά χρήματα. Κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ