Αυτός ο 80χρονος Κινέζος έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο στην Κίνα! Τον αποκαλούν "καυτό παππού"!

Ο Γουάνγκ Ντεσούν, ένας 80χρονος ηθοποιός από την Κίνα, αποφάσισε εδώ και ένα χρόνο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Και τα κατάφερε περίφημα!

 

Όλη του την ζωή την πέρασε μέσα στην τέχνη. Δούλεψε ως μίμος και ηθοποιός ενώ για ολά χρόνια δούλεψε πάνω σε αυτό που αποκαλεί "ζωντανό άγαλμα", κάνοντας το σώμα του να μοιάζει με γλυπτό.

Σήμερα, συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου και εντυπωσίασε τους πάντες, αποκτώντας μάλιστα και τον τίτλο του "καυτού παππού" από τους θαυμαστές του.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το όνομά μου είναι Ντεσούν Γουάνγκ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σενιάνγκ της Κίνας. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να με προσέχουν μετά μια επίδειξη μόδας.  Κάποιοι με αποκαλούν “Καυτό Παππού” Κάποιοι λένε πως έκανα αίσθηση στο Διαδίκτυο Αλλά ξέρετε για να προετοιμαστώ για την ημέρα εκείνη, προετοιμαζόμουν 60 χρόνια.

Στα 24 ήμουν θεατρικός ηθοποιός, στα 44 άρχισα να μαθαίνω αγγλικά, στα 49 έφτιαξα τον δικό μου θίασο παντομίμας και πήγα στο Πεκίνο. Δεν είχα τίποτε δικό μου, άρχισα από το μηδέν.Στα 50 μπήκα για πρώτη φορά σε γυμναστήριο, άρχισα να γυμνάζομαι. Στα 57 επέστρεψα στο θέατρο και δημιούργησα την πρώτη στον κόσμο παράσταση: Την “παράσταση ζωντανού αγάλματος”.

Στα 70 άρχισα να γυμνάζομαι και πάλι συστηματικά. Στα 79 συμμετείχα στην πρώτη μου επίδειξη μόδας. Είμαι 80 και έχω να εκπληρώσω και άλλα όνειρά μου. Πιστέψτε με πρέπει να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας. Αν λέτε πως είναι πολύ αργά, προσέξτε μην γίνει αυτό δικαιολογία για να παραιτηθείτε.

Κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει την επιτυχία, παρά μόνο ο εαυτός σας. ‘Οταν έρθει η ώρα να λάμψετε, να είστε οι καλύτεροι. Είναι ο Ντεσούν Γουάνγκ, δεν φοβάμαι τίποτε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ