Διαζύγιο Brangelina: Ανατροπή με την κηδεμονία των παιδιών - Στην Τζολί η αποκλειστική επιμέλεια

Η Αντζελίνα Τζολί κρατάει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της, μετά από τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν με τον Μπραντ Πιτ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι τίποτα άλλο από για μια προσωρινή ρύθμιση και όχι οριστική.

Σύμφωνα με την Dailymail το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, και η Τζολί κρατάει την πλήρη επιμέλεια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πιτ θα κάνει επιτηρούμενες επισκέψεις στα παιδιά του ενώ παράλληλα θα επισκέπτεται ψυχολόγους.

Τονίζεται δε ότι η συμφωνία της επιμέλειας είναι προσωρινή και δεν είναι νομικά δεσμευτική.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Η συμφωνία αυτή προβλέπει ότι τα έξι παιδιά θα μείνουν υπό την προστασία της μητέρας τους, και θα συνεχίσουν να έχουν «θεραπευτικές» επισκέψεις με τον πατέρα τους. Αυτό καθόρισαν οι επαγγελματίες φροντίδας των παιδιών καθώς θεωρείται πως είναι για το συμφέρον των παιδιών.

Ελπίζουμε τώρα που είναι σαφές ότι στα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση διαζυγίου εμπλέκονται τα ανήλικα τέκνα τους και η ευημερία τους, θα υπάρξει κατανόηση της ευαισθησίας της οικογενειακής κατάστασης».

Από την άλλη, ο Πιτ κάθε άλλο παρά πρόθυμος να παραιτηθεί από αυτή τη μάχη φαίνεται, αφού την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε έγγραφα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου διεκδικεί τη νομική και τη φυσική επιμέλεια των παιδιών.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη απάντηση του ηθοποιού στη Τζολί από την υποβολή αίτησης διαζυγίου τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ