Θυμόσαστε την Ευτυχία Πενταράκη; Η μαχητική ανταποκρίτρια του STAR στο Ιράκ, παρουσιάστρια στο Δελτίο Ειδήσεων της Κρήτης

Βρέθηκα στην Κρήτη για τις Χριστουγεννιάτικες μου διακοπές και στο ζάπινγκ έπεσα πάνω στην  παλιά μου συνάδελφο στου  STAR  Ευτυχία Πενταράκη.

 Η πρώην δυναμική πολεμική ανταποκρίτρια και γενικά ατρόμητη ρεπόρτερ έγινε παρουσίαστρια Ειδήσεων στο Κρητικό κανάλι ΝΕΑ. 

Η Ευτυχία βρήκε την ευτυχία στην πατρίδα της αν συμπεραίνω σωστά από το χαλαρό στυλ και την καλή διάθεση με την οποία παρουσίαζε το Δελτίο Ειδήσεων.

Η πολεμική ανταποκρίτρια που άφησε τα δελτία ειδήσεων και ψαρεύει... ροφούς-Η Ευτυχία Πενταράκη βρήκε την ευτυχία στο βυθό 

Η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, εργάστηκε στο Star ως παρουσιάστρια ειδήσεων αλλά και ως πολεμική ανταποκρίτρια στην κόλαση του Ιράκ. Μετά από αυτή την εμπειρία αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της και σήμερα εργάζεται σε τοπικό κανάλι της Κρήτης και ασχολείται με το υποβρύχιο ψάρεμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Ευτυχία Πενταράκη απολαμβάνει της ομορφιές των ελληνικών θαλασσών ενώ πρόσφατα εξερεύνησε και τον βυθό της Κάσου. Η δημοσιογράφος λατρεύει το ψάρεμα με ψαροντούφεκο και δεν παραλείπει να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

 

Φώτο: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ