Νεότερα για την δολοφονία Αμοιρίδη: Η Φρανσουάζ τον εκβίαζε με εξώγαμο από τον εραστή της για να του αποσπά χρήματα

Τον εκβίαζε πως θα αμαύρωνε την εικόνα του κάνοντας παιδί με τον εραστή της για να του αποσπάσει χρήματα.

Την στιγμή που η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως είναι αθώα, όλο και περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον φόνο του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη.

O ανιψιός του εραστή της την παρουσιάζει ως ‘’εγκέφαλο’’ της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη , ενώ συμπληρώνει πως είχε εκβιάσει και τον ίδιο πως αν δεν συμμετείχε στη δολοφονία, θα είχε και εκείνος το ίδιο τέλος.

Πως ήταν συνέχεια μεθυσμένος και την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά ισχυρίζεται η χήρα του Κυριάκου Αμοιρίδη σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα.

Λάτρευε την 11χρονη κόρη της συζύγου του σαν να ήταν δικό του παιδί ενώ ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως, ο Κυριάκος Αμοιρίδης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της.
Ο δράστης του εγκλήματος και σύντροφος της Βραζιλιάνας έχει ομολογήσει ότι , πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην κατοικία του πρέσβη και έκανε σεξ με την γυναίκα του ακόμα κι ότι όταν αυτός κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο Έλληνα πρέσβη πως αν δεν της έδινε χρήματα, θα σπίλωνε την εικόνα του αποκτώντας παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της.
Με τις τοπικές αρχές συνεργάζεται το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που έχει καταφθάσει στη Βραζιλία .

Αναζητούν στοιχεία για πιθανή ασφάλεια ζωής, πρόσφατη διαθήκη και οικονομικά στοιχεία του άτυχου Αμοιρίδη. Ενώ δηλώνουν: «Ερευνούμε τι θα κέρδιζε η σύζυγος του πρέσβη από τη δολοφονία του».

Σε μια από τις σκληρότερες φυλακές της Βραζιλίας η χήρα του Αμοιρίδη
Εδώ και λίγα 24ωρα η Φρανσουάζ βρίσκεται κρατούμενη στο τεράστιο κτηριακό συγκρότημα φυλακών στο προάστιο Μπανγκού του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη βρίσκεται σε ένα κελί μαζί με άλλες τροφίμους ενώ στις συγκεκριμένες φυλακές φιλοξενούν διπλάσιο αριθμό κρατουμένων από αυτόν που προβλέπεται.

Μόνο η μητέρα της στέκεται ουσιαστικά δίπλα της αυτή τη στιγμή, συγκλονισμένη όμως και αυτή από την αποτρόπαια πράξη που φέρεται να σχεδίασε η κόρη της μαζί με τον εραστή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ