Good News: Η L' Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα

O κολοσσός στον τομέα των καλλυντικών ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της L' Oreal Ζαν-Πολ Αγκόν και εκπροσώπους της Rotschild, σύμφωνα με την εφημερδίσα Le Figaro,  η ελληνική Κυβέρνηση, το Σάββατο το βράδυ, έστειλε δελτίο Τύπου σχετικά με την επένδυση που ετοιμάζεται να κάνει ο κολοσσός στον τομέα των καλλυντικών L' Oreal.

"Η L' Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα", ‘’Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο’’ αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, που παράλληλα υπογραμμίζει ότι η ελληνική ανακοίνωση έγινε μετά από επικρίσεις που δέχτηκε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.  

Ένας Έλληνας στην κορυφή της L' Oreal: Ο Αλέξης Περάκης - Valat στην μεγαλύτερη εταιρία καλλυντικών του κόσμου

‘’Η φύση της επένδυσης της L' Oreal είναι εκείνη που ιντριγκάρει’’ αναφέρει το δημοσίευμα, και συμπληρώνει: ''Πράγματι, πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό. O Jean-Paul Agon, Πρόεδρος της γαλλικής αυτοκρατορίας των καλλυντικών επιβεβαιώνει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - ο οποίος επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των Rotschild, όπως επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα - αλλά επισημαίνει ότι πρόκειται για "ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο για όσα συζητήθηκαν".

Η γαλλική εφημερίδα υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί το μυστήριο. ''Το πιο πιθανό,  σύμφωνα με παρατηρητές, είναι ότι ο γαλλικός όμιλος θα μπορούσε να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό. Σύμφωνα με άλλες πηγές της αγοράς, η L' Oreal σχεδιάζει εδώ και αρκετούς μήνες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι ένα καλό σημάδι για τους ξένους επενδυτές, μια ενδεχόμενη ανάκαμψη’’ ολοκληρώνει λέγοντας η γαλλική εφημερίδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ