30 χρονών σήμερα η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο Μίλα Κούνις- Να την ! (φωτό & βίντεο)

Η ουκρανή ηθοποιός Μίλα Κούνις, που ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα, σύμφωνα με το περιοδικό «Esquire» το 2012, έχει γενέθλια σήμερα και σβήνει 30 κεράκια!

Η ουκρανή ηθοποιός Μίλα Κούνις, που ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα, σύμφωνα με το περιοδικό «Esquire» το 2012, έχει γενέθλια σήμερα και σβήνει 30 κεράκια!
Πρόσφατα, όπως γράφει το entertainment.in.gr, κυκλοφόρησε στα videoclub η ταινία «Οζ, Μέγας και Παντοδύναμος», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Τζέιμς Φράνκο, και που απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια η Κούνις: «Αυτή είναι η πρώτη μου ταινία, που επιτρέπεται και στα παιδιά να τη δουν».



Η γνωστή ηθοποιός Μίλα Κούνις γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1983 στην Ουκρανία. Σε ηλικία επτά χρονών η Μίλα μετακομίζει μαζί με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στο πλαίσιο ενός σχολικού προγράμματος, όπου την ανακάλυψε η κυνηγός ταλέντων και μετέπειτα μάνατζέρ της Susan Curtis.




Ξεκίνησε κάνοντας διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση, ενώ ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήρθε το 1994 στη σειρά «Days of Our Lives». Λίγους μήνες αργότερα έκανε τις δύο πρώτες της εμφανίσεις στη δημοφιλή σειρά «Baywatch» και συνέχισε με ένα μικρό ρόλο, πάλι στην τηλεόραση, στη σειρά «7th Heaven».




Το 2010 η νεαρή ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή όταν υποδύθηκε τη Λίλη στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, «Μαύρος Κύκνος». Για την ερμηνεία της αυτή βραβεύτηκε με το «Premio Marcello Mastroianni - Best Young Actor or Actres» στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα (Golden Globe Award for Best Supporting Actress).




Έκτοτε η καριέρα της 29χρονης ηθοποιού απογειώθηκε και οι προτάσεις για συνεργασίες άρχισαν να «πέφτουν» βροχή.





Είχε σχέση με τον Macaulay Culkin για οχτώ χρόνια, από το 2002.





Το 2013 η Κούνις και ο Άστον Κούτσερ επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ