Όταν ο γιός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ τα έφτιαξε με τη νύφη του χήρα μόλις 18 μηνών & της πήρε διαμάντι 80.000 δολ.

Ο Χάντερ αγάπησε την Χάλι και αφησε την Κάθλιν. Ως εδώ τίποτε το σπουδαίο, μάλλον συνηθισμένο. Εκτός αν η νέα σου αγαπημένη είναι η γυναίκα του αδελφού σου που πέθανε πριν απο 18 μήνες και είσαι ο γιός του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζων Μπάιντεν. 

Ο Μπο Μπάιντεν, που διετέλεσε Γενικός Εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, απεβίωσε από καρκίνο στον εγκέφαλο τον Μάιο του 2015. 

Πριν απο 3 μέρες και ενώ οργίαζαν οι φήμες το νέο ζευγάρι τις επιβεβαίωσε με ανακοίνωση . 

«Η Χάλι κι εγώ είμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε την αγάπη και την υποστήριξη ο ένας στον άλλο και αυτό είναι φανερό στους ανθρώπους που μας αγαπούν περισσότερο. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε οικογένεια και φίλους που μας υποστήριξαν σε κάθε μας βήμα», δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν στο PageSix.

«Είμαστε τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον καθώς προσπαθούσαν να ξαναστήσουν τις ζωές τους και πάλι, μετά από τέτοια θλίψη. Έχουν την πλήρη δική μου υποστήριξη, και της γυναίκας μου Τζιλ και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτούς», ήταν η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στο ίδιο έντυπο. 

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει η Κάθλιν Μπάιντεν, η πρώην πλέον σύζυγος του δεύτερου γιου του πρώην αντιπορέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. 

 

Η πρώην σύζυγός του όμως κατέθεσε, στο πλαίσιο έκδοσης του διαζυγίου, επίσημη καταγγελία στο δικαστήριο της Ουάσιγκτον πως ο 47χρονος άντρας ξοδεύει αλόγιστα για ναρκωτικά, πόρνες και δώρα προς τις εκάστοτε ερωμένες του. 

 

Οι καταγγελίες της Κάθλιν αφορούν στον τελευταίο χρόνο, που οι δυο τους ζούσαν χωριστά, ενώ παράλληλα ζητά να παγώσουν οι λογαριασμοί του πρώην συζύγου της. 

 

«Γύρω στις 17 Φεβρουαρίου του 2017, η κυρία Μπάιντεν έμαθε ότι ο κύριος Μπάιντεν αγόρασε ένα μεγάλο διαμάντι, που υπολογίζεται πως αξίζει περί τα 80.000 δολάρια», αναφέρεται στα έγγραφα που κατέθεσε η Κάθλιν Μπάιντεν. Μήπως πρόκειται γιά το δαχτυλίδι αρραβώνων προς την πρώην νύφη του ; 

 

Ο χωρισμός τους ξεκίνησε μόλις ένα μήνα μετά τον θάνατο του Μπο Μπάιντεν, όταν τον Ιούλιο του 2015, η Κάθλιν έδιωξε από το σπίτι τον Χάντερ. Τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησε να έχει εκείνη αποκλειστικά την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού τους, ενώ τώρα, με επιπρόσθετη καταγγελία, ισχυρίζεται πως ο έκλυτος βίος του πρώην άντρα της έχει αδειάσει το κοινό ταμείο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν χρέη προς πιστωτικές κάρτες και φόρους, που ξεπερνούν τα 313.000 δολάρια! 

 

ΕΝ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ