Ποιος διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδέχτηκε πως έχει καρκίνο; (Φωτό)

Τον πρώτο καιρό ο ηθοποιός διέψευσε τις φήμες, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του.

Εδώ και καιρό διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουν Βαλ Κίλμερ πάσχει από καρκίνο, κάτι το οποίο ο ίδιος διέψευσε.

Μάλιστα, ο Μάικλ Ντάγκλας τον... έκαψε όταν τον περασμένο Οκτώβριο κατά την διάρκεια μίας συνέντευξης ευχήθηκε περαστικά στον φίλο του που «πάσχει με ότι είχα και εγώ στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στο Reddit Ask Me Anythning, στην ερώτηση του δημοσιογράφου  «Πριν λίγο ο Μάικλ Ντάγκλας ισχυρίστηκε ότι έχετε καρκίνο στο τελικό στάδιο. Είναι αλήθεια;», ο ίδιος απάντησε:

«Πιθανώς προσπαθούσε να με βοηθήσει “γιατί οι δημοσιογράφοι έκαναν πολλές επίμονες ερωτήσεις και εγώ είχα έναν θεραπευόμενο τύπο καρκίνου, αλλά η γλώσσα μου είναι ακόμα πρησμένη παρόλο που θεραπεύτηκα τότε. 

Επειδή δεν ακούγομαι σαν τον καλό μου εαυτό ακόμα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί ακόμα να πάσχω», δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Sun.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ