Μάντσεστερ- Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Ελληνίδες φοιτήτριες :«Έβλεπαν τα παιδιά τους πληγωμένα, δεν ήξεραν τι να κάνουν»

Δύο νεαρές φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Αγγλία μίλησαν για τον εφιάλτη της τρομοκρατίας, όπως τον βίωσαν μετά το χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Η Άννα ήταν στην συναυλία της Arina Grande.. "Ήταν απλά σοκαριστικό. Εκεί που σηκωθήκαμε όλοι, μόλις είχε τελειώσει η συναυλία, ένα λεπτό είχε περάσει και ξαφνικά ακούστηκε ένας μεγάλος ήχος, η έκρηξη και πανικοβληθήκαμε όλοι... Ήταν μέσα στα αίματα, συγγενείς που έβλεπαν τα παιδιά τους πληγωμένα, έκλαιγαν, δεν ήξεραν τι να κάνουν..»αναφέρει στην εκπομπή του Epsilon.

Δυσκολεύεται ωστόσο να περιγράψει τις σκληρές εικόνες της στιγμής που έγινε η τρομοκρατική επίθεση και στοίχισε τη ζωή σε 22 ψυχές. Στιγμές που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει. 

Η Ειρηάννα μένει σχεδόν δίπλα από την Manchester Arena. Είδε ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι: «Εγώ είχα τυχαία βγει από το σπίτι και είδα τα παιδάκια να κλαίνε τρομοκρατημένα...όλοι προσπαθούσαν να βρεθούν μεταξύ τους, μια γυναίκα είχε πάθει νευρικό κλονισμό...». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ