YESYMPHONY & YESWIMWEAR by Yiorgos Eleftheriades: Αυτές οι στυλιστικές επιλογές θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Για εμφανίσεις πραγματικά ιδιαίτερες αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τον σχεδιαστή Yiorgos Eleftheriades και να επιλέξετε κάποια από τις δημιουργίες που μας παρουσιάζει στις δύο συλλογές του για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, YESYMPHONY και YESWIMWEAR.

Μοναδικές και εκκεντρικές σε κάποιες περιπτώσεις στυλιστικές επιλογές για τολμηρές γυναίκες που επιθυμούν να αφήσουν το “αποτύπωμά” τους όπου κι αν εμφανιστούν. Οι επιλογές φυσικά είναι πολλές κι εμείς σας παρουσιάζουμε μόνο ένα μικρό δείγμα από τη νέα δουλειά του σχεδιαστή Yiorgos Eleftheriades.

Ξεκινώντας με την πρώτη από τις δύο συλλογές του, τη YESYMPHONY, θα λέγαμε ότι απαρτίζεται από κομμάτια με πιο αέρινες γραμμές που τονίζουν ένα από τα πιο δυνατά σημεία της γυναίκας, τη μέση της, με φαρδιές ζώνες από ύφασμα και φούστες. Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι culottes που είναι τάση αυτό το καλοκαίρι σε φαρδιές γραμμές, όπως και τα wide leg pants που θα ολοκληρώσουν το look μας με ένα πιο αυστηρό, ανδρόγυνο ύφος. Τόσο έντονες όσο και ουδέτερες αποχρώσεις, όμως και το πουά μοτίβο και οι ρίγες επικρατούν αν θέλουμε να πετύχουμε ένα vintage αποτέλεσμα.

Στην ίδια λογική και οι floral επιλογές, σταθερή τάση φέτος με έντονα μοτίβα που μπορούν να συνδυαστούν με πιο απαλές επιλογές για ένα mix & match αποτέλεσμα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί του κλασικού γκρι, μαύρου και λευκού με έντονα χρώματα δίνουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα και απογειώνουν κάθε outfit.

Όσον αφορά στην YESWIMWEAR συλλογή, μεγάλος πρωταγωνιστής στα μαγιό είναι το μπλε και το μαύρο, που συνδυάζονται με πιο έντονες λεπτομέρειες. Αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο, κρύβοντας παράλληλα τις ατέλειες. Οι επιλογές κι εδώ είναι πολλές σε μπικίνι ή ολόσωμοone shoulder strap, strapless ή με δέσιμο πίσω από το λαιμό.

Σε όποια επιλογή κι αν καταλήξετε το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και οι καλοκαιρινές σας εμφανίσεις θα σαρώσουν τις παραλίες.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreece.news την 1η Αυγούστου 2017

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ