Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σας σύντροφο η με αγαπημένα πρόσωπα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθάει ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή και μπορείτε να προχωρήσετε σε μία νέα σχέση αν είστε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογενειακή σας κατάσταση μπαίνει σε μια σειρά και τα τυχόν προβλήματα που υπήρχαν εξαφανίζονται σταδιακά. Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση για να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε μια σειρά στα εργασιακά σας θέματα . Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια επιτυχημένη μετακίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό σας θέμα όπως επίσης να βάλετε σε σειρά τα προσωπικά σας θέματα . Αν βρισκόσασταν σε μια ανασφάλεια με τον ερωτικό σας συντροφιά αυτά τα σύννεφα διαλύονται.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να έχετε περισσότερο αυτοπεποίθηση με την προσωπική σας σχέση και να αναζητάτε τρόπους ανανέωσης, όπως διαβάζουμε στο thepressroom.gr. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τις εγωιστικές τάσεις που θα σας φέρουν σε δίσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η μέρα σας κάνει να απομονωθείτε για κάποιες ώρες βρίσκεστε παρόλα αυτά σε μια πολύ γόνιμη περίοδο που πολύ σύντομα θα δεχτείτε επιτυχημένες προτάσεις και ολοκληρωμένες προσωπικές σχέσεις. Κάποια οικονομική τύχη.

ΖΥΓΟΣ

Το φιλικό περιβάλλον σήμερα θα παίξει πολύ σπουδαίο ρολό στις αποφάσεις σας και πολύ πιθανόν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και ευχάριστους με τους άλλους. Φροντίστε να μην είστε αυτές τις μέρες επιρρεπείς στα κουτσομπολιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα επαγγελματικά παίρνουν καινούργια τροπή και πολύ πιθανόν τις επόμενες δυο μέρες να έχετε ολοκληρώσει μια επαγγελματική πρόταση. Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά μην γίνεστε πολύ εγωκεντρικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα μια μετακίνηση σας να σας φέρει μεγάλη επιτυχία και να συναρτήσετε ανθρώπους που θα σας ευνοήσουν αρκετά στην κοινωνική σας θέση. Αισθηματικά θα υπάρξει μια εύνοια που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με ένα οικονομικό θέμα η κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Οι κτητικές στάσεις που έχετε προς τον σύντροφο σας θα είναι η αιτία να χαλάσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σήμερα βρίσκεται σε μία περίπλοκη κατάσταση και καλό είναι να μην ζητάτε πολλά από τους άλλους. Ο Έρμης ευνοεί τις συζητήσεις που θα κάνετε με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και πολύ πιθανόν να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλη τη διάρκεια της ημέρας πολύ πιθανόν να μπορέσετε να επιλέξετε μεταξύ δυο προτάσεων με μεγάλο ενδιαφέρον. Αισθηματικά βρίσκεστε σε περίοδο εξελίξεων, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ