Αυτά είναι τα 12 αντικείμενα που όλες οι γυναίκες πρέπει να πετάξουν από το σπίτι τους!

Δείτε ποια  πράγματα μπαίνουν από σήμερα στη μαύρη λίστα.

Το σπίτι σας αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα σας.

Μπορεί να θεωρείτε το γούστο σας εκλεπτυσμένο, πολυτελές και κομψό, αλλά τα αντικείμενα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω αποδεικνύουν το... αντίθετο. Δείτε ποια είναι αυτά και κάντε τους έξωση από το σπίτι σας σήμερα κιόλας!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να ξεφορτωθείτε, όπως δημοσιεύει το spirossoulis.com

1. Βολάν παντού Μπορεί να έχουν κάνει δυναμικό comeback στη μόδα και να τα λατρεύουμε στα ρούχα μας, αλλά καλό είναι τα πολλά βολάν να μένουν κλεισμένα στη ντουλάπα μας! Αν λοιπόν, τα τραπεζομάντιλα και τα καλύμματά σας υποφέρουν από το σύνδρομο του «Υπερβολικού και Ανεξέλεγκτου Βολάν» ήρθε η ώρα να τα αποχαιρετίσετε-όχι όλα αλλά τουλάχιστον μερικά από αυτά.

2. Το πολλά ροζ Ωραίο το ροζ, και ειδικά φέτος που έχει επιστρέψει στη μόδα, αλλά στη διακόσμηση του σπιτιού πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο (εκτός και αν διακοσμείτε το παιδικό δωμάτιο της κόρης σας, οπότε εκεί σας δίνουμε το ελεύθερο να χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα παραπάνω).

3. Όλα είναι ένα ψέμα Τα ψεύτικα λουλούδια υποδηλώνουν ότι εσείς και η διακόσμηση έχετε τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους. Προτιμήστε λοιπόν να γεμίσετε τα βάζα και τις γλάστρες σας με φρέσκα λουλούδια και φυτά.

4. Ξεκολλήστε Δεν λέμε ότι δε μας αρέσουν τα φωτογραφικά κολλάζ που παρουσιάζουν τις αγαπημένες απαθανατισμένες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά αν δεν είστε ακόμα φοιτήτρια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φιλοξενούνται στις κορνίζες σας. Αν θέλετε (κυριολεκτικά) να εκθέσετε τις προσωπικές στιγμές σας, υπάρχουν άπειροι άλλοι τρόποι για να το κάνετε.

5. Τα παιδία παίζει Τα λούτρινα παιχνίδια μπορεί να είναι σούπερ γλυκά και όμορφα, αλλά δεν έχουν θέση σε ένα ενήλικο σπίτι και ειδικά το υπνοδωμάτιό σας. Δε χρειάζεται να τα πετάξετε όλα, κρατήστε τα αγαπημένα σας... κλεισμένα στις ντουλάπες σας.

6. Κουβέντες μεγάλων αντρών Ναι, τα αγαπημένα μας τσιτάτα και motto μας εμπνέουν, μας δίνουν δύναμη και –κάποια στιγμή- γίνονται mantra και οδηγοί μας σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να τα βάλετε σε κοινή θέα στο σπίτι σας. Για ποιο λόγο; Γιατί φέρνουν στο χώρο σας μια αίσθηση επιτήδευσης που του αφαιρεί από τη ζεστασιά και την κομψότητά του. Κρατήστε τα για το γραφείο σας, το υπνοδωμάτιο του μικρού σας, την οθόνη του υπολογιστή και τον τοίχο σας στα διάφορα social media. 

7. Ξορκίστε τα! Ποια; Μα φυσικά τα φθηνά σεντόνια. Τα όμορφα, καλής ποιότητας σεντόνια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν βασίλισσα! Επιπλέον, θα δώσουν κομψό και εκλεπτυσμένο τόνο στο υπνοδωμάτιό σας.

8. Ντυθείτε πρόχειρα και βάλτε το κραγιόν σας ... στη θέση του! Κι αυτό γιατί τα καλλυντικά που κοσμούν κάθε γωνιά του σπιτιού σας δημιουργούν μια άσχημη κι άκομψη εικόνα που σίγουρα δε θέλετε να αντικρίζετε καθημερινά. Βρείτε ένα χώρο στο μπάνιο σας για αυτά και κρατήστε τα εκεί. 

9. Τα παραμύθια της κούκλας Θυμάστε αυτό που γράψαμε για τα λούτρινα παιχνίδια σας; Το ίδιο ισχύει και για τις κούκλες σας. Μπορεί κάποιες από αυτές να είναι συλλεκτικές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δικαιούνται μια θέση στο σπίτι σας αλλά σε κάποιο μουσείο.

10. Χωρίς οικογένεια Προφανώς δε θέλουμε να μείνετε μόνες κι έρημες, όπως ο πρωταγωνιστής του διάσημου βιβλίου του Εκτόρ Μαλό, αλλά σας προτείνουμε να απομακρύνετε τις οικογενειακές φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρά σας. Κι αυτό γιατί όσο κι αν αγαπάτε τους γονείς και την οικογένειά σας, οι φωτογραφίες τους μπορεί να αποβούν καταστροφικές για την ερωτική σας ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες του κατοικίδιού σας.

11. Μια ζωή αντιθέσεις Λατρεύουμε το mix&match αλλά κι εκεί χρειάζεται μέτρο. Τα πολλά διαφορετικά κι ανόμοια σε στιλ πράγματα φτιάχνουν μια χαοτική και κιτς εικόνα. Περιορίστε, λοιπόν, τη διακοσμητική φλυαρία για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα κομψό σπίτι.

12. Φλοράλ διακόσμηση Η φλοράλ διακόσμηση είναι πάντα στη μόδα αλλά μέσα στο σπίτι μας τη χρησιμοποιούμε με πολύ μέτρο και προσοχή. Προτιμήστε λοιπόν, να τη βάλετε σε πολύ μικρές επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ