H σχέση της χρονιάς! Ο Μπραντ Πιτ τα έφτιαξε με την Πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι

Νέος έρωτας;

O δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του θρίλερ Ad Astra, δεν είναι πια… ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Μπραντ Πιτ μετά από ένα χρόνο χωρισμένος από την Αντζελίνα Τζολί είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο 53χρονος ηθοποιός φέρεται να έχει σχέση με την 31χρονη Πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Μπραντ Πιτ και η γαλαζοαίματη είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα ενώ γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού γνωστού.

Η εμφάνισή τους σε μια εκδήλωση του Los Angeles County Museum of Art, φούντωσε για τα καλά τις φήμες και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου πήραν φωτιά.

Πάντως οι πλευρές των δυο το διαψεύδουν το γεγονός και απλά έτυχε να βρεθούν στο γκαλά μαζί χωρίς να έχουν προσωπική σχέση.

 Ποια είναι η καλλονή Πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι

Είναι το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνα και του Στέφανο Κασιράγκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με το ιδιωτικό του σκάφος όταν η Σάρλοτ ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Είναι 31 ετών και έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της αλλά και ένα αγοράκι που απέκτησε από την σχέση της με τον Γαλλομαροκινό κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέ.

Τα γαλλικά μίντια εκθειάζουν την ομορφιά της και συχνά την συγκρίνουν με την γιαγιά της, την αμερικανίδα ηθοποιό Γκρέις Κέιλι, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ