5+1 μυστικά για καλλίγραμμο σώμα από την super woman Gwyneth Paltrow!‏

Η ηθοποιός και γκουρού του lifestyle μοιράζεται χρηστικά tips για ένα αδύνατο και καλοσχηματισμένο σώμα

Η ηθοποιός και γκουρού του lifestyle μοιράζεται χρηστικά tips για ένα αδύνατο και καλοσχηματισμένο σώμα



Ψηφίστηκε από το People ως η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για το 2013 και όχι άδικα. Η Gwyneth Paltrow είναι -κατά κοινή ομολογία- μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, ενώ παράλληλα διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.  missbloom.gr

Η 41χρονη ηθοποιός και γκουρού του lifestyle μοιράζεται τα δικά της μυστικά για ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα. Ιδού:

Πιάσε τη μεζούρα. Υπάρχει μια αίσθηση τιμωρίας όταν ζυγιζόμαστε. Και επειδή το βάρος των γυναικών αυξομειώνεται κατά τη διάρκεια του κύκλου μας, είναι προτιμότερο να μετράμε το σώμα μας με μία μεζούρα.



Η ισορροπία είναι το παν. Επέτρεψε στον εαυτό σου “προγραμματισμένες” ατασθαλίες. Εγώ για παράδειγμα επιτρέπω στον εαυτό μου να πιει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μία φορά την εβδομάδα. Διάλεξε κι εσύ μέρα για τη δική σου διατροφική αταξία!



Τρικ ομορφιάς. Χρησιμοποιώ την κρέμα Prtty Peaushum, που διαγράφει τους μύες. Έχει γυαλιστερή υφή και είναι έξτρα ενυδατική. Την φορούσα στην κοιλιά μου στα γυρίσματα της ταινίας Iron Man 3.



Βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Η καθημερινή άσκηση έχει αλλάξει τελείως το σώμα μου. Στην αρχή ήταν δύσκολο αλλά η trainer μου, Tracy Anderson, με συμβούλευσε να το δω σαν καθημερινή ρουτίνα, όπως το να πλένω τα δόντια μου. Δοκίμασέ το!



Αποτοξίνωση. Είναι το σημαντικότερο πριν ξεκινήσεις δίαιτα. Ο γιατρός μου τη συνιστά μία φορά το χρόνο για να απαλλαγούμε από τις τοξίνες. Προσοχή: Η αποτοξίνωση με φρούτα μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολισμό σου και να οδηγήσει σε αύξηση βάρους.



Υγιεινά σνακ. Είναι εύκολο να στραφούμε σε junk food όταν είμαστε πεινασμένοι. Την Κυριακή φτιάξε υγιεινά dressing για σαλάτες (κατσικίσιο γιαούρτι με κολίανδρο και μέλι) και διατήρησέ τες στο ψυγείο για την υπόλοιπη εβδομάδα.







Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ