Black Friday: Ποια καταστήματα ανοίγουν νωρίτερα σήμερα

Οι αλυσίδες καταστημάτων που ανακοίνωσαν επέκταση του ωραρίου τους

Η μέρα γιορτής για τους καταναλωτές έφτασε. Η πολυσυζητημένη και πολυδιαφημισμένη "Black Friday" είναι εδώ! Στο διάστημα των προηγούμενων ημερών, είδαμε δεκάδες διαφημίσεις για τις προσφορές που είχαν προγραματίσει τα καταστήματα γι' αυτή την μέρα. Μέσω διαφημίσεων και δελτίων τύπου μας ενημέρωναν για εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάνε το 50%.

Για να μπορέσουν οι αλυσίδες καταστημάτων να εξυπηρετήσουν τις ουρές καταναλωτών που σπεύδουν από το πρωί να εκμεταλευτούν τις προσφορές, ανακοίνωσαν - σχεδόν τελευταία στιγμή- επέκταση του ωραρίου τους.

Τα Public ανακοίνωσαν ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα τους θα ανοίξουν την Black Friday στις 08:00 το πρωί . Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και το πανελλαδικό δίκτυο της Κωτσόβολος με μοναδική εξαίρεση εδώ το κατάστημα στο The Mall Athens το οποία θα ανοίξει στις 09:00.

Στις 10 το βράδυ της Πέμπτης και η Πλαίσιο με ανάρτηση της στο Facebook  ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα της θα ανοίξουν 08:00 το πρωί για την Black Friday με μοναδική εξαίρεση και εδώ το κατάστημα της αλυσίδας στο The Mall Athens το οποία θα ανοίξει στις 09:00.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ