Good news: 14.000 λαμπάκια κάνουν τη νύχτα... μέρα στη συμπρωτεύουσα! Το δέντρο - υπερπαραγωγή στην πλατεία Αριστοτέλους

Το φυσικό έλατο ύψους 20 μέτρων θα βρίσκεται έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης.

Χθες βράδυ, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ανοίγοντας την αυλαία της φετινής εορταστικής περιόδου.

Το φυσικό έλατο ύψους 20 μέτρων, φωτίζουν 14.000 λαμπιόνια και θα βρίσκεται έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης. Ο κ. Μπουτάρης κατά το άναμμα του δέντρου, υποστήριξε πως «τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών», ευχήθηκε καλές γιορτές και είπε χαρακτηριστικά:«άλλο κακό να μην μας βρει. Θα έρθουν και καλύτερα».

Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο συναυλίες με τα συγκροτήματα Trio Musicanti και Οnirama, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Επίσης, όπως αναφέρει η Lifo, στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν στηθεί σπιτάκια για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, ένα καρουζέλ, ένα τρενάκι, το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων», ενώ το παρών θα δίνει καθημερινά και ο Αη-Βασίλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ