Πουλήθηκε για 22.5 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στο Σόχο- Το πρώτο ήταν του Bon Jovi που αγοράστηκε για 38 εκατομμύρια δολάρια (ΦΩΤΟ)

Κάποτε στο κτίριο έμενε ο Singer, ο κατασκευαστής των εμβληματικών ραπτομηχανών

Την πώληση ενός πολυτελούς ρετιρέ στο Σόχο, στο κτίριο Little Singer, κοντά στο ιστορικό κέντρο του Μανχάταν, ανακοίνωσε η εταιρεία Mansion Global η οποία το πουλά για 22.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Real estate, το διαμέρισμα είναι το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στο Σόχο. Το πρώτο πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή ανήκει στον Jon Bon Jovi, ο οποίος αγόρασε το πολυτελές διόροφο ρετιρέ του για 38 εκατομμύρια δολάρια.

Ο μεσίτης  Steve Dawson, ο οποίος χειρίζεται την πώληση  του δεύτερου πιο ακριβού σπιτιού στο Σόχο, μαζί με τους συναδέλφους Mark Jovanovic και Scott Hustis, δεν μπόρεσε να αποκαλύψει  σύμφωνα με την  mansionglobal  ποιος πωλεί το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων, αλλά τα αρχεία ακινήτων δείχνουν ότι αγοράστηκε το 2008 για  5.8 εκατομμύρια δολάρια από την Ph Prince Holdings, LLC.

Το ρετιρέ έχει δύο εισόδους - και τεχνικά και δύο διευθύνσεις - χάρη στη διάταξή του σε μορφή L, τη  μία στην Prince Street και τη δεύτερη στο Broadway. Επιπλέον διαθέτει ψηλές οροφές, δρύινα δάπεδα, κουζίνα και μεγάλη βεράντα.

Χτίστηκε το 1903 και σχεδιάστηκε από τον Ernest Flagg, το κτίριο από χυτοσίδηρο φιλοξενούσε κάποτε τον Singer, τον κατασκευαστή των εμβληματικών ραπτομηχανών, μέχρι τη μετατροπή του σε συνεταιρισμό το 1979. Μάλιστα από τον Singer, πήρε το όνομα του το κτίριο.

 

 

 

"Το διαμέρισμα βρίσκεται μέσα σε ένα ιστορικό κτίριο" είπε ο κ. Dawson, "ενώ είναι ένα υπερσύγχρονο διαμέρισμα."

Βεβαίως το ιστορικό και πολυτελές σπίτι δεν συγκρίνεται με το διόροφο ρετιρέ του Bon Jovi στην ίδια περιοχή, το οποίο διαθέτει 6 μπάνια, 6 κρεββατοκάμαρες, ένα μεγάλο media room, τεράστιες βεράντες. και πολλά περισσότερα.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Bon Jovi, για να κάνετε τη..... σύγκριση

  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ