Μανικιούρ με πέρλες: 30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα τις πέρλες της αρεσκείας σας και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια νυχιών.

Ακολουθεί μια συλλογή με 30 εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ με πέρλες, από το beautetinkyriaki.gr

Μίνιμαλ σχέδια στα νύχια με πέρλες:
Ο μινιμαλισμός στα σχέδια των νυχιών κάνει τελευταία αισθητή την παρουσία του. Δημιουργήστε λοιπόν ένα εκπληκτικό μανικιούρ ή απογειώστε ένα σχέδιο, όπως ένα δώρο, με μια μικρή ή μεγάλη πέρλα. Δείτε μερικές υπέροχες προτάσεις μίνιμαλ σχεδίων για να χρησιμοποιήσετε τις πέρλες στα νύχια σας.

Νυφικό μανικιούρ με πέρλες:
Έφτασε η στιγμή για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας και θέλετε όλα να είναι τέλεια. Πέρα από το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα, θα πρέπει να επιλέξετε και το ιδανικό σχέδιο στα νύχια που θα κάνει τα χέρια σας να δείχνουν εκθαμβωτικά. Πάρτε ιδέες για υπέροχα νυφικά μανικιούρ με πέρλες…

Παιχνιδιάρικα μανικιούρ με πέρλες:
Αν πάλι σας αρέσει να παίζετε με υπέροχα σχέδια στα νύχια σας, μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε σας αρέσει με την βοήθεια μικρών ή μεγάλων περλών. Χρησιμοποιήστε τις για να κάνετε γραμμές, πουά σχέδια, καρδιές, ακόμη και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το αποτέλεσμα θα κάνει τα νύχια σας άκρως εντυπωσιακά και πρωτότυπα. Οι ιδέες για μανικιούρ με πέρλες που ακολουθούν είναι μόνο μερικές προτάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ