Carolyn Radford: H "σιδηρά κυρία" που διοικεί μια ποδοσφαιρική ομάδα όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια όπερας (ΦΩΤΟ)

Μια γυναίκα διευθύνει μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας

Το ποδόσφαιρο θεωρείται καθαρά ανδροκρατούμενο σπορ, Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη διοίκηση των ομάδων. Κι όμως η Carolyn Radford τα καταφέρνει μια χαρά να επιβληθεί σε έναν κόσμο καθαρά αντρικό. Διευθύνουσα σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάνσφιλντ Τάουν (Mansfield Town FC) της League 2 Αγγλίας, εξηγεί στο Harper's Bazaar  πως είναι πραγματικά να διοικείς μία ομάδα ποδοσφαίρου και τι την οδήγησε σε αυτό.

«Με λίγα λόγια, η δουλειά μου αφορά... τη διαχείριση ενός επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου, της Mansfield Town FC και περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά καθήκοντα», λέει.

Και προσθέτει: «Ο ρόλος μου περιλαμβάνει τη διαπραγμάτευση των συμβολαίων των παικτών, τη διασφάλιση της κερδοφορίας του συλλόγου και την ακρόαση των σχολίων από τους οπαδούς. Για να μην αναφέρω την επιτήρηση σε μπαρ και εστιατόρια και ακόμη να μαθαίνω πώς το γρασίδι μεγαλώνει στον αγωνιστικό χώρο!».

΄Όταν ήμουν παιδί ήθελα να γίνω τραγουδίστρια της όπερας, συνεχίζει η Carolyn Radford, και λέει ότι οδηγήθηκε στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ποδοσφαιρικής ομάδας λόγω των επιχειρηματικάων της ικανοτήτων της.

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι όταν γυρίζει στο σπίτι στα τρια παιδιά της και τα κάνει μια αγκαλιά.

Η χειρότερη στιγμή της ημέρας είναι όταν πρέπει να διαχειριστεί το χρόνο της και να καταφέρει να συνδυάσει τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα

Αυτό που εκπλήσει τους ανθρώπους στη δουλειά της είναι οι γνώσεις της για το ποδόσφαιρο.

Το πρότυπο της είναι η Annal Clooney που συνδυάζει μια πολύ υψηλής ποιότητας ζωή με το να είναι εργαζόμενη μητέρα

«Μου αρέσει αυτό που κάνω... επειδή το παιχνίδι έχει τα πάνω και τα κάτω: όταν νικάς είναι φανταστικό και σου δίνει ώθηση, αλλά όταν χάνεις είναι τραγικό. Όμως πρέπει να συνέλθεις και να κινητοποιήσεις την ομάδα για τον επόμενο αγώνα» λέει τέλος η Carolyn Radford

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ