Ζώδια: Εκπλήξεις & απρόσμενες συναντήσεις στον έρωτα - Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κούραση που υπεστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Το ήθος που θα επιδείξετε είναι σημαντικό για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Έχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνείτε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Σε γενικό επίπεδο, η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στην ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ναι μεν η τύχη είναι στο πλευρό σας, αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ότι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια.

ΙΧΘΥΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ