Ο Θρίαμβος του Δημήτρη Πετρόπουλου : Ήταν 218 κιλά έχασε σε 1 χρόνο 130, και έτρεξε τον 1ο του ημιμαραθώνιο !!!!! (ΦΩΤΟ)

Όπου υπάρχει η δύναμη της θέλησης γίνονται θαύματα

"Η συμμετοχή είναι ΝΙΚΗ και ο τερματισμός ΘΡΙΑΜΒΟΣ" και εσύ τα κατάφερες και τα δύο!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Αυτό έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας για το Δημήτρη Πετρόπουλο: Το δρομέα που κατόρθωσε με τη δύναμη της θέλησης κάτι που μοιάζει αδύνατο: Να χάσει μέσα σε ένα χρόνο 130 κιλά και να τερματίσει την Κυριακή με χρόνο 2.29  στον πρώτο του ημιμαραθώνιο, 

Ο Δημήτρης μπήκε σε αυτή την διαδικασία και συμμετείχε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας, ύστερα από παρότρυνση του ξάδερφου του που είναι επίσης δρομέας. Και τρέχει σε πλήθος αγώνες. Πέρισι ο Δημήτρης ήταν 218 κιλά και φέτος στον αγώνα ήταν 88, Το παράδειγμα του δείχνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον, όταν είσαι προσηλωμένος σε ένα στόχο, κυνηγάς το όνειρο σου και έχεις θέληση και δύναμη ψυχής.

Μπράβο Δημήτρη!

Ολόκληρη η ανάρτηση του συλλόγου λέει τα εξής:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας.
<<Η προσπάθεια μετράει>>λένε οι δάσκαλοι.
<<Βάλε τα δυνατά σου>>λένε οι γονείς.
<<Δεν πειράζει,εσύ προσπάθησες>>λένε οι φίλοι.
Έρχεται όμως η στιγμή,μετά από προσπάθεια, μετά από κόπους, να ψάχνεις αυτό που λέμε αποτέλεσμα!!
Η ανάπτυξη του δρομικού κινήματος ,έχει φέρει πάρα πολύ κόσμο κοντά στον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή.Έχει καταφέρει να αλλάξει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.Έχει να μας δώσει πολλές όμορφες και συγκινητικές ιστορίες,απλών καθημερινών ανθρώπων,που μέσα από την άσκηση,περπάτημα,τρέξιμο κατάφεραν να αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή τους!!
Μια τέτοια ιστορία, ενός απλού καθημερινού ανθρώπου που πριν από 1 χρόνο περίπου ζύγιζε 218 κιλά, είδαμε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας.Η ιστορία του φίλου μας, του Δημήτρη Πετρόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει κυριολεκτικά την ζωή του μέσα από την άθληση.Ο Σωτήρης, αθλητής που έχει τρέξει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα,έδωσε το σύνθημα στο ξαδερφάκι του ,τον Δημήτρη και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.
Μετά από 1 χρόνο και έχοντας χάσει 130 κιλά ο Δημήτρης Πετρόπουλος ,άλλος άνθρωπος πια,στήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στην γραμμή εκκίνησης του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.Να τρέξει τον πρώτο του Ημιμαραθώνιο.Και τα κατάφερε!!Για την ιστορία, ο χρόνος του 2:29 δεν έχει απολύτως καμία σημασία.Σημασία έχει η προσπάθεια και το αποτέλεσμα.Σημασία έχει ότι ο Δημήτρης τα κατάφερε.Εμείς θα θέλαμε να σε συγχαρούμε φίλε Δημήτρη για την επιτυχία σου,απόλαυσέ την και ετοιμάσου για την επόμενη.
<<Η συμμετοχή είναι ΝΙΚΗ και ο τερματισμός ΘΡΙΑΜΒΟΣ>> και εσύ τα κατάφερες και τα δύο!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ