Η κόρη του Πασχάλη μεγάλωσε! Στα 42 της ζει στην Γαλλία με τον σύντροφο της & η μουσική

Τη γνωρίσαμε το 1991, όταν μαζί με τον πατέρα της Πασχάλη τραγούδησαν το τρυφερό κομμάτι με τίτλο «Οι καταπληκτικοί».

Η τότε έφηβη Ζήνα Αρβανιτίδη -και όχι Ζηνοβία, όπως την αποκαλούν σήμερα- έδειξε πως θα ακολουθούσε τα χνάρια του διάσημου μπαμπά της στην ποπ μουσική σκηνή, όμως γρήγορα μας φανέρωσε κρυφό άσο στο μανίκι της: ασχολήθηκε μεν με τη μουσική, όμως ως συνθέτρια για το θέατρο και το σινεμά, κυρίως εκτός Ελλάδας, και γι’ αυτό... χάθηκε από τη δική μας καλλιτεχνική επικαιρότητα.

Μάλιστα φέτος, όπως αναφέρει η espresso, στην Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου, στις 29 Μαρτίου, κυκλοφόρησε τη νέα συνθετική δουλειά της, η οποία λέγεται «Ivory» κι έχει ήδη κερδίσει τα θετικά σχόλια εναλλακτικών sites και blogs του εξωτερικού.

Με την ανεξάρτητη εταιρία Kitchen Label, με έδρα τη Σιγκαπούρη, με την οποία συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς εμπιστεύεται την αισθητική και την προσοχή στην επικοινωνία του ιδιοκτήτη της Ricks Ang, κυκλοφόρησε και το πρόσφατο, δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της «Ivory», εμπνεόμενη από το απόφθεγμα του Αλμπέρ Καμί «Υπάρχει η ζωή και υπάρχει ο θάνατος, στο ενδιάμεσο υπάρχει ομορφιά και μελαγχολία».

Οσο για τον ρόλο που έχει παίξει στην καλλιτεχνική διαδρομή της ο πατέρας της Πασχάλης Αρβανιτίδης, η Ζηνοβία έχει δηλώσει πως όχι μόνο δεν την απέτρεψε, αλλά την ενθάρρυνε στην απόφασή της να ασχοληθεί με κάτι τόσο δύσκολο και απαιτητικό όσο η σύνθεση. 

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, για τα οποία αποφεύγει να μιλάει δημόσια και δη με λεπτομέρειες, είναι γνωστό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι διατηρεί μια πολύ ωραία σχέση με έναν Γάλλο και ζει μαζί του στο Μπορντό της Γαλλίας. Ο σύντροφός της τη στηρίζει και την εμψυχώνει στη δουλειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ