Σάλος με δηλώσεις Μπιλ Κλίντον για Μόνικα Λεβίνσκι: Σωστά δεν της ζήτησα συγνώμη- Ξέρετε πόσο μου κόστισε;

Όσα είπε ο Μπιλ Κλίντον για την Μόνικα Λεβίνσκι και τους λόγους που δεν της ζήτησε ποτέ συγνώμη.

Με το κίνημα "MeToo" να έχει τεράστια δυναμική τους τελευταίους μήνες, με τον άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ να κατηγορείται να σεξουαλική παρενόχληση από πολλές ηθοποιούς, ενώ παράλληλα και άλλα σκάνδαλα έρχονται στη δημοσιότητα, στην επικαιρότητα ήρθε, με αφορμή μία συνέντευξη και άλλη μία ανάλογη περίπτωση που είχε απασχολήσει έντονα τα media: Το σκάνδαλο Κλίντον- Λεβίνσκι.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μίλησε στο δίκτυο NBC, με αφορμή το πρώτο μυθιστόρημά του, «The President is missing» («Ο πρόεδρος εξαφανίστηκε») και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το, προ 20ετίας σκάνδαλο, με την Μόνικα Λεβίνσκι.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα είχε χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα αν ήταν πρόεδρος σήμερα, ενώ ανέφερε «Κανείς δεν πιστεύει ότι βγήκα αλώβητος απ′ αυτό. Έφυγα από τον Λευκό Οίκο έχοντας χρέη ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων».

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη από την τότε μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου που υπήρξε ερωμένη του την περίοδο 1995-96, καθώς, όπως ανέφερε, δεν αισθάνθηκε ότι έπρεπε.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της... Αλλά είπα δημόσια σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ότι λυπάμαι. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό. Η συγγνώμη ήταν δημόσια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ