Το μαγαζί της Βένιας Μητροπάνου, γυναίκας του αείμνηστου τραγουδιστή, με θαυμάσιες boho τσάντες (ΦΩΤΟ)

Ευφάνταστες δημιουργίες.

Η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, του πολυαγαπημένου Δημήτρη ΜητροπάνουΒένια, έχει εδώ και μερικά χρόνια ανοίξει ένα κατάστημα με boho χειροποίητες τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, clutches και φακέλους. Το μαγαζί βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το μουσείο της Ακρόπολης, πολύ κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, στην γωνία Πορίνου και Λεμπέση.

Μου άρεσαν τα ζωηρά χρώματα, οι συνδυασμοί κι η καλαισθησία σε ό,τι είδα μέσα στο όμορφο μαγαζάκι της.

Λίγα λόγια απο την ίδια

Η Βένια Μητροπάνου γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, σεμινάρια κατασκευής μαριονέττας, κοσμήματος και μικροϋφαντικής. Σπούδασε marketing και διαφήμιση και δούλεψε αρκετά χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και της δισκογραφίας. Αγαπώντας να κατασκευάζει πράγματα με τα χέρια της αλλά και καθετί παλιό, ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια από τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτωνΠάνω σε έναν πάγκο εργασίας γεμάτο με πολύτιμους λίθους, παλιωμένα δέρματα και υφάσματα, η δημιουργός συνδυάζει φαινομενικά αταίριαστα υλικά, φτιάχνοντας ιδιαίτερα κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ, με έθνικ επιρροές και boho ύφος.

Οι δημιουργίες της φιλοξενούνται σε πωλητήρια μουσείων, art shops και επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δημιουργίες της στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ