Ραγίζει καρδιές ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης για τη σύζυγο του Δήμα: «Αγάπησε τον Πύρρο από την πρώτη στιγμή»

«Τι άλλο να πω για την Aναστασία; Είναι σαν να προσπαθώ να περιγράψω ένα χάδι» τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης αναφέρθηκε, με μία συγκλονιστική ανάρτησή του, στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία Σδούγκου, την οποία γνώριζε από το 1989.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη γυναίκα που στήριζε πάντα τον Πύρρο Δήμα και που τον αγάπησε τοσό "που έβαλε στην άκρη τα πάντα για χάρη του και κυρίως τον εαυτό της".

Την γυναίκα που "έφυγε" τελικά για πάντα χθες, μετά από εξαιρετικά σκληρή "μάχη" με τον καρκίνο.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά για την Αναστασία «Αγάπησε τον Πύρρο από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Και τον αγάπησε τόσο, που έβαλε τα πάντα στην άκρη -κυρίως τον εαυτό της. Από το 1992, μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη Βαρκελώνη, όταν σήκωνε βάρη ο Πύρρος, σήκωνε και η Αναστασία. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η πορεία του Πύρρου χωρίς την Αναστασία. Θα ήταν διαφορετική. Για να είμαι ειλικρινης, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον Πύρρο χωρίς την Αναστασία. Ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν ήταν η παραδοσιακή σχέση του μεγάλου άνδρα και της σπουδαίας γυναίκας που κρύβεται από πίσω. Ο Πύρρος ήταν η λάμψη, αλλά η Αναστασία η φωτιά. Ήταν το κέντρο, το μυαλό και η καρδιά μίας πολύβουης αγαπημένης και φιλόξενης οικογένειας. Η καλοσυνάτη, η μεγαλόθυμη, η αγαθή ψυχή του Πύρρου, πήγε και ζευγάρωσε με μία γυναίκα που γεννήθηκε για να δίνει, να φροντίζει και να προσέχει τους άλλους. Και αυτό το ζευγάρωμα το βλέπεις πώς αντανακλάται πάνω στα τέσσερα παιδιά τους...».

Ο γνωστός δημοσιογράφος συμπλήρωσε «Τι άλλο να πω για την Aναστασία; Είναι σαν να προσπαθώ να περιγράψω ένα χάδι. Αν οι ζωές μας είναι αντίσκηνα, η Αναστασία ήταν για μένα ένα από τα πασαλάκια μου. Ηξερα ότι είναι εκεί. Τώρα δεν είναι. Εφυγε τα ξημερώματα, μετά από πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ επιβίωσης, αφήνοντας στον Πύρρο το μεγαλύτερο βάρος που του έμελλε να σηκώσει. Αλλά δεν τον φοβάμαι τον φίλο μου, θα τα καταφέρει. Έμαθε πολλά απ’ τη γυναίκα του...».

Δείτε την ανάρτησή του...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ