Στην Ελλάδα incognito ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Δείτε πού ακριβώς βρίσκεται

Δεν είναι και στα καλύτερα του και η Ελλάδα αποτελούσε μόνοδρομο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται υπό άκρα μυστικότητα στην πατρίδα μας για ολιγοήμερες διακοπές. Η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι πολύ καλή μετά τον βαρύ αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και της σχέσης του με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει περάσει στον δρόμο του ''διαζυγίου''. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό ο ''CR7'' αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ''Βασίλλισσα'', καθώς ο ίδιος θεωρεί πολύ χαμηλό το ποσό (100.000.000!) της ρήτρας του και στην Ιταλία κάνουν λόγο για εμπλοκή της Γιουβέντους

Αυτή τη στιγμή πάντως ο σούπερ σταρ της ''στρογγυλής θεάς'' θέλει να αποφορτιστεί από αυτά και να σκεφτεί καθαρά για το μέλλον του. Ιδανικό μέρος για τις διακοπές του αποτελεί η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Καλαμάτα, καθώς πληροφορίες από την Μεσσηνία λένε πως βρίσκεται ήδη στο Costa Naravarino για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της πόλης και εν συνεχεία μετέβει στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με ελικόπτερο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ