Story of the day : 23χρονη έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητο της - 7 μέρες έπινε νερό από το ψυγείο του ΙΧ της (φωτο)

 Στην περίπτωση της πρέπει να μιλήσουμε για «τύχη βουνό»  και για τεράστια ψυχραιμία και δύναμη.

Μια 23χρονη μουσικός από το Όρεγκον που είχε εξαφανιστεί για μια εβδομάδα βρέθηκε ζωντανή. Στην περίπτωση της πρέπει να μιλήσουμε για «τύχη βουνό»  και για τεράστια ψυχραιμία και δύναμη.

Η νεαρή κοπέλα  έπεσε σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Άντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Όταν την βρήκαν οι σωτήρες της, είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ήταν σε σχετικά καλή και σταθερή κατάσταση, αλλά φαινόταν να έχει πάθει διάσειση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές ότι έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, στις 6 Ιουλίου, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. H Άντζελα Χερνάντεζ οδηγούσε από  το Portland στο Lancaster, για να επισκεφτεί την αδελφή της Ιζαμπέλ. 

Έμεινε μόνη της στο γκρεμό για 7 μέρες και κατάφερε να επιζήσει. Την εντόπισε ένα ζευγάρι περιπατητών που την άκουσε να φωνάζει για βοήθεια.

«Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ήταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, όπως αναφέρει η  Daily Mail.Οι τοπικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ