Η Μελάνια έβαλε παλτό με πεταλούδα και η πρώτη κυρία της Φινλανδίας πολλές πεταλούδες στο φουστάνι της - Ποια κέρδισε;

Έλαμψε στο πλευρό του συζύγου της.

Η Μελάνια Τραμπ προσπαθεί να μας πείσει σε κάθε εμφάνισή της για το γούστο της και για το πόσο καλοντυμένη και εκλεπτυσμένη κυρία είναι. Η σύζυγος του Ντόναλτ Τραμ έλαμψε στη συνάντηση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τον πρόεδρο της Φινλανδίας, Σάουλι Νιινίστο, και της ποιήτριας συζύγου του, Τζένι, επιλέγοντας πέλεξε ένα jacket dress του οίκου Gucci, αξίας 3.700 δολαρίων, το οποίο είχε στη μέση μια μεγάλη πεταλούδα, ενώ το συνδύασε με γόβες στην ίδια απόχρωση. Το μακιγιάζ της, όπως το έχουμε συνηθίσει, με smokey-eyes και τα χείλη της σε nude αποχρώσεις.

Πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ είχαν τετ α τετ με το προεδρικό ζεύγος της Φινλανδίας. Η Πρώτη Κυρία της Φινλανδίας και ποιήτρια, Τζένι Χαούκιο, έτυχε να διαλέξει φόρεμα που είχε και αυτό πεταλούδες αλλά και λουλούδια, δείχνοντας να έχει καλοκαιρινή διάθεση.

Το jacket dress της Μελάνια, πάντως, ήταν μόνο ένα από τα συγκλονιστικά σύνολα που φόρεσε στο ευρωπαικό της ταξίδι, όπου μεταξύ άλλων επέλεξε Burberry, Victoria Beckham και Ralph Lauren.

Η σύζυγος του προέδρου του Ελσίνκι και ποιήτρια, Τζένι Χαούκιο, μαζί με τη Μελάνια Τραμπ

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ με το προεδρικό ζεύγος της Φινλανδίας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ