Παραίτηση από τον Alpha για προσωπικούς λόγους - Γιατί φεύγει η σιδηρά κυρία του προγράμματός

Παρελθόν από τον σταθμό αποτελεί η Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Είδηση-κεραυνός για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μιας και ο Alpha ανακοίνωσε πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, κάτι που διαψεύδει η ίδια!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος του επαγγελματικού «διαζυγίου» είναι ότι υπήρχε δυσαρέσκεια για κάποιες επιλογές και το τελευταίο διάστημα μέλη της διοίκησης του καναλιού είχαν προβληματιστεί

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Η   κυρία   Ιζαμπέλα   Σασλόγλου   υπέβαλε   σήμερα   την   παραίτησή   της   από   τη   θέση   της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε ο Γρηγόρης Μελάς με την ίδια την Ιζαμπέλα Σασλόγου του είπε ότι «δεν παραιτήθηκα, απολύθηκα. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο αλλά σήμερα το πρωί ο γενικός διευθυντής Βασίλης Παπαδρόσος με ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας. Εννοείται πως δεν θα ήταν επαγγελματικό να παραιτηθώ λίγο πριν την έναρξη της σεζόν»!

Αυτά λοιπόν δήλωσε στο Newsit.gr η Ιζαμπέλα Σασλόγλου που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ALPHA «παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ