Η Άννα-Μαρία μίλησε με πάθος για την Ελλάδα σε φιλανθρωπική εκδήλωση (φωτό & βίντεο)

H έκπτωτη Βασίλισσα Άννα-Μαρία μιλάει αποκλειστικά για την κρίση, την κατάργηση της βασιλείας, και την εγκατάσταση της στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες.

H έκπτωτη Βασίλισσα Άννα-Μαρία μιλάει αποκλειστικά για την κρίση, την κατάργηση της βασιλείας, και την εγκατάσταση της στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες.

Former_Queen_Anne_Marie_Greece

 Στις 9 Οκτωβρίου, η πρώην Βασίλισσα Άννα-Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα συμμετείχαν στην εκδήλωση “Philhellenes” που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, αναφέρει το hollywood.greekreporter.gr

. Στο πλάισιο της εκδήλωσης, η έκπτωτη Βασίλισσα μίλησε στο Greek Reporter για τη ζωή της στην Ελλάδα και τόνισε ότι “ολοι τώρα χρειάζεται να βοηθήσουμε τη χώρα όπως μπορούμε.”

Praksis_Event_Los_Angeles_AlexVaccaPhotography

 Επίσης είπε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που εδώ και 6 μήνες ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα αλλά “δεν ανακατεύεται καθόλου με τα πολιτικά θέματα της χώρας.”

  Η εκδήλωση “Philhellenes,” στην οποία επίσης συμμετείχαν πολλοί γνωστοί αμερικανοί ηθοποιοί αλλά και Έλληνες του Χόλιγουντ, μεταξύ τους η Νία Βάρνταλος, η Χριστίνα Αλούπη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η τραγουδίστρια VASSY, και ο Μάνος Γαβράς.

 Η βραδιά είχε διττό χαρακτήρα καθώς στοχεύει στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα αλλά και στην οικονομική ενίσχυση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS και ειδικότερα του Προγράμματος -ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ- που εκπονεί.

Praksis-event_Los_Angeles

 Την εκδήλωση διωργάνωσε η Jane Owen, ιδιοκτήτρια εταιρείας δημοσίων σχέσεων JOPR μαζί με την ελληνίδα ηθοποιό Παρασκεή Μπακή.

 Το πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ έχει δύο βασικούς άξονες λειτουργίας: Υποστηρίζει οικονομικά το θεσμό των Ανοικτών Κέντρων Ημέρας με σκοπό την άμεση ανακούφιση των άστεγων, και μέσω του Προγράμματος Κοινωνική Κατοικία, στηρίζει τις ελληνικές οικογένειες που κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν άστεγες.


 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ