Made in Greece η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη: Υψηλή ραπτική σε αυτοκρατορικά βελούδα, γκρι-λευκά καρό κι εκθαμβωτικά μαύρα πλεκτά

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της γενιάς του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας, όχι μόνο, σε Κύπρο και Ελλάδα -όπου ζει και δημιουργεί τα τελευταία χρόνια- αλλά και στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να διανέμονται στην Αυστρία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Κορέα.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές της γενιάς του που έχει αφήσει την υπογραφή του στο χώρο μέσα από τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την συμμετοχή του ως κριτή στο τηλεοπτικό παιχνίδι «My Style Rocks» και μάλιστα κατόρθωσε να συγκεντρώσει τα φώτα με την αυστηρή κι αιχμηρή κριτική του.

 

Το όνομά του είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα brands στην Ελλάδα. Το ντεμπούτο του στον χώρο της μόδας το έκανε το 2008 και σήμερα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz τον έχουν εμπιστευτεί, φορώντας κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του.

Toυ αρέσει να πειραματίζεται στις συλλογές του και θέλει κάθε ρούχο που σχεδιάζει να εκπέμπει δυναμισμό, ώστε οι γυναίκες και οι άνδρες που τα φορούν να εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, να νιώθουν ελκυστικοί και να ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους μέσα από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο madeingreece.news.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ