Αποκλ. Made in Greece χωρίς pin & δωρεάν με το Όλα-σε-Ένα του Kard: Εξοικονομήστε εκατοντάδες ευρώ σε πόντους, μίλια, μετρητά

Στην σημερινή εποχή και μετά την επιβολή των capital controls, η χρήση των χρεωστικών καρτών για online αγορές αυξήθηκε αισθητά.

Παράλληλα, όλο και περισσότερες εταιρίες άρχισαν να δίνουν προνόμια, ανταμοιβές κι επιπλέον παροχές σε προϊόντα με την αγορά τους online.

Ωστόσο, ένα μικρό μέρος των κατόχων τραπεζικών καρτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γνωρίζει αυτές τις προσφορές σε πόντους, μίλια και επιστροφή μετρητών από τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες του, από τις αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με αποτέλεσμα να χάνει σε ετήσια βάση πολλά χρήματα.

Αυτό το πρόβλημα εντόπισε και ήρθε να καλύψει ο Παναγιώτης Τάτσης με τη δημιουργία του Kard. H εφαρμογή αυτή εμφανίζει όλες τις προσφορές που μπορείτε να κερδίσετε αγοράζοντας με την χρεωστική σας κάρτα στην οθόνη του κινητού σας. Χωρίς να χρειαστεί να δώσετε προσωπικούς αριθμούς pin και άλλα προσωπικά στοιχεία.

Η δωρεάν χρήση του kard μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ το χρόνο σε πόντους, μίλια και μετρητά στις online αγορές σας σε όλο τον κόσμο εύκολα και γρήγορα. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση και σύγκριση των ανταμοιβών των καρτών όλων των τραπεζών.

Η διαδρομή του kard.gr ξεκίνησε στις αρχές του 2017 και σήμερα έχει στο… τσεπάκι της πρόκριση στα Startup Europe Awards 2017 στις Βρυξέλλες και μία μεγάλη πρόταση συνεργασίας από την παγκόσμια εταιρία πληρωμών VISA.

Για όλη αυτή την ενδιαφέρουσα πορεία, αλλά και για τον τρόπο που κι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το kard και να επωφεληθούμε εξοικονομώντας χρήματα μίλησε στο MadeinGreece.news ο Founder & CEO, Παναγιώτης Τάτσης.

Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης:

  • Η μεγάλη άνοδος στη χρήση των τραπεζικών καρτών στη χώρα μας με έκανε να πάρω την απόφαση και να δημιουργήσω το Kard
  • Ξεκίνησα την πλατφόρμα από ένα ενοικιασμένο co-working space με τα μόνα εφόδια την εμπειρία, ένα laptop και ένα smartphone
  • Οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν αναζήτηση και σύγκριση των ανταμοιβών καρτών από τράπεζες, εμπόρους και εκδότες καρτών παγκοσμίως
  • έχουμε και χρήστες από το εξωτερικό διότι η υπηρεσία είναι στα πρώτα στάδια διαθέσιμη παγκοσμίως
  • δεν απαιτείται κανένα προσωπικό στοιχείο σχετικά με τις τραπεζικές κάρτες των χρηστών μας
  • Το kard κατάφερε να είναι η νικήτρια fintech startup στην Ελλάδα με πρόκριση στα Startup Europe Awards 2017 στις Βρυξέλλες
  • στη ΔΕΘ 2018 ενδιαφέρον έδειξε προς το Kard η παγκόσμια εταιρία πληρωμών VISA

Ποια είναι η ιστορία  πίσω από τη δημιουργία του Kard; Πως γεννήθηκε η ιδέα και ποια τα στάδια ανάπτυξής του;

Η μεγάλη άνοδος στη χρήση των τραπεζικών καρτών στη χώρα μας με έκανε να πάρω την απόφαση και να δημιουργήσω το Kard. Επίσης, η έλλειψη μια πλατφόρμας Όλα-σε-Ένα για τις ανταμοιβές καρτών με δυνατότητα αναζήτησης & σύγκρισης ήταν άλλο ένα κριτήριο. Ξεκίνησα την πλατφόρμα από ένα ενοικιασμένο co-working space με τα μόνα εφόδια την εμπειρία, ένα laptop και ένα smartphone.

Η ιδέα του Kard ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 από εμένα από μηδενική βάση έχοντας 10+ χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι των καρτών και των POS στην Ελλάδα. Η υλοποίηση έγινε και με τη βοήθεια ενός εξωτερικού συνεργάτη στο development της πλατφόρμας. Στόχος τις δημιουργίας του Kard είναι να βοηθήσει τους κατόχους τραπεζικών καρτών να κερδίσουν χρήματα από τις ανταμοιβές των καρτών τους με την πλατφόρμα Όλα-σε-Ένα του Kard.

Tι ακριβώς είναι το Kard και πως λειτουργεί;

To Kard είναι η πρώτη μηχανή Αναζήτησης & Σύγκρισης ανταμοιβών καρτών στην Ευρώπη. Οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν αναζήτηση και σύγκριση των ανταμοιβών καρτών από τράπεζες, εμπόρους και εκδότες καρτών παγκοσμίως με δυνατότητα αγορών στα online καταστήματα και να λάβουν τις ανταμοιβές από τις κάρτες τους σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή των online αγορών.

Επίσης οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα και να προσθέσουν επιλεκτικά τους τύπους των καρτών τους (π.χ. VISA, MasterCard, AMEX, Diners) χωρίς να δώσουν κανένα προσωπικό στοιχείο και αυτόματα εμφανίζονται οι ανταμοιβές των καρτών τους με δυνατότητα αγορών στα online καταστήματα.

Ποια τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα;

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι οι ανταμοιβές των καρτών Όλα-σε-Ένα σε μια πλατφόρμα και μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Πόσο εξοικειωμένοι είναι οι Έλληνες με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες; Ποια είναι η ανταπόκριση τους στο Kard; (Πόσους χρήστες μετράτε; Έχετε χρήστες και από το εξωτερικό;)
Οι Έλληνες εξοικειώνονται με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κάνοντας χρήση όλο και περισσότερο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Η ανταπόκριση προς το Kard είναι πολύ θετική διότι είναι η πρώτη πλατφόρμα ανταμοιβών καρτών που επιστρέφει στους χρήστες πόντους, μίλια και μετρητά στις αγορές τους. Οι χρήστες της εφαρμογής είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και επίσης έχουμε και χρήστες από το εξωτερικό διότι η υπηρεσία είναι στα πρώτα στάδια διαθέσιμη παγκοσμίως.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του Kard δεδομένου ότι μιλάμε για προσωπικά δεδομένα καρτών; Πως διασφαλίζετε την προστασία τους;

Η καινοτομία της πλατφόρμας μας έγκειται και στο γεγονός ότι δεν απαιτείται κανένα προσωπικό στοιχείο σχετικά με τις τραπεζικές κάρτες των χρηστών μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι τύποι των καρτών των χρηστών μας.

Ποια ήταν τα δύσκολα βήματα που συναντήσατε στην πορεία σας μέχρι τώρα και ποιες οι μεγαλύτερες επιτυχίες; Εμείς δημιουργήσαμε το site »Made in Greece.news». Πόσο ελληνικό είναι το δικό σας δημιούργημα;

Τα δύσκολα βήματα είναι το αρχικό στάδιο στο εμπορικό κομμάτι και στο marketing, διότι η υπηρεσία θα πρέπει να παράγει αξία προς όφελος των χρηστών και των εταιρικών πελατών για να είναι μια βιώσιμη startup εταιρία.

Το Kard με πολλή δουλειά, πάθος και αφοσίωση στην ιδέα κατάφερε να είναι η νικήτρια fintech startup στην Ελλάδα με πρόκριση στα Startup Europe Awards 2017 στις Βρυξέλλες.

Που ονειρεύεστε να φτάσει στο μέλλον το δημιούργημά σας; Πώς θα προχωρήσετε και θα εξελίξετε όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα;

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή μας στη ΔΕΘ 2018 και το ενδιαφέρον που έδειξε προς το Kard η παγκόσμια εταιρία πληρωμών VISA, ο στόχος μας είναι η επέκταση στην Ευρώπη με επίσημες συνεργασίες και αργότερα η επέκταση μας παγκοσμίως.

WHO IS WHO

Ο Παναγιώτης Τάτσης σπούδασε στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο κι έχει μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Για περισσότερα από δέκα έτη έχει εργαστεί στον κλάδο των συναλλαγών, των τραπεζικών καρτών και των POS στην Ελλάδα. Στις αρχές του 2017 ίδρυσε την Kard.gr, μία δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες χρημάτων ετησίως σε πόντους, μίλια και μετρητά στις online αγορές σας σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης των ανταμοιβών καρτών από τράπεζες, εμπόρους και εκδότες καρτών παγκοσμίως, μία υπηρεσία που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Website: www.kard.gr
Facebook: @kardgr
Instagram: @kardwallet

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Made In Greece στις 17/10.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ