Το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας Ελισάβετ & η βαθιά υπόκλιση της Πριγκίπισσας Άννας στη Ράνια της Ιορδανίας (φώτο)

Τι λέει ο ειδικός γιατρός  για την υγεία της βασίλισσας

Ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, προκάλεσε η εικόνα του μελανιασμένου χεριού της. Η βασίλισσα συναντήθηκε εχθές  στο Μπάκιγχαμ με την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας η οποία την επισκέφτηκε με τον σύζυγο της βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας και τον γιο τους πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η πριγκίπισσα  Άννα η οποία χαιρέτησε την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με μια χειραψία και μια βαθιά υπόκλιση

Στην αρχή η βασίλισσα Ελισάβετ έκρυβε το χέρι της πίσω της , αργότερα όμως εμφανίστηκε στις φωτογραφίες στις οποίες το χέρι της φαίνεται μελανό. Αυτό έκανε τους χρήστες του internet να διατυπώσουν διάφορα σενάρια για την υγεία της βασίλισσας.

Η αλήθεια είναι ότι το παλάτι είναι φειδωλό στις δηλώσεις για την υγεία της Ελισάβετ. Το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε μετά από καιρό ότι υπεβλήθη σε επέμβαση για αντιμετώπιση καταρράκτη το μάτι της.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η βασίλισσα στη διάρκεια της συνάντησης της με την βασίλισσα Ράνια , δεν φορούσε γάντια όπως συνηθίζει, όπως αναφέρει η express.co.uk

Ο βασιλικός  γιατρός Joe Little, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού Majesty Magazine, δήλωσε ότι η βασιλομήτωρ , η οποία υποβλήθηκε σε θεραπεία για αναιμία, συχνά φορούσε έμπλαστρα στο χέρι της.

"Αν το χέρι της είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν θα έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Θα είχε ένα γύψο με τον Mickey Mouse ή τον Donald Duck πάνω του ", δήλωσε

Αλλά πρόσθεσε: "Θα έλεγα ότι το πρόβλημα της Βασίλισσας είναι το λεπτό  δέρμα." Οι μώλωπες συνήθως διαρκούν μερικές εβδομάδες για να εξασθενίσουν, κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ