Πέθανε ο "μύθος" της Μυκόνου Μάκης Ζουγανέλης - Από το θρυλικό Remezzo του πέρασε όλο το διεθνές Τζετ-σετ (φώτο)

Στο Remezzo έπιναν το ποτό τους διασημότητες όπως ο Πολ Νιούμαν ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και πολλοί άλλοι

Έφυγε από τη ζωή  ο Μάκης Ζουγανέλης, ένας από τους «θρύλους» της Μυκόνου, ο οποίος έγραψε ιστορία στη νυχτερινή ζωή  του νησιού των ανέμων τη δεκαετία του ’60. Εμβληματική μορφή της Μυκόνου, ο επιχειρηματίας Μάκης Ζουγανέλης, είναι ο άνθρωπος  που έστησε την δεκαετία του ’60  το κλαμπ Remezzo στην είσοδο της χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι.

Από το «Remmezzo» πέρασαν όλοι οι διάσημοι και οι καλλονές που επισκέπτονταν την Μύκονο καθώς το κλαμπ ήταν ο απόλυτος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης για τις μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set.

Ο ίδιος είχε γνωρίσει προσωπικά διασημότητες από όλους τους χώρους όπως ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέμπορν ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Ο Μάκης Ζουγανέλης  ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για τη διάσημη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου αλλά τα τελευταία χρόνια  ζούσε στη Αθήνα.

Tα θρυλικά πάρτι που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς στο «Remezzo», άφησαν εποχή. Η σαμπάνια έρεε άφθονη, η χλιδή περίσσευε και το γλέντι κρατούσε μέχρι πρωίας. 

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε μια Μύκονο που ούτε ο ίδιος αναγνώριζε πλέον και προτιμούσε να χαλαρώνει με φίλους του στο Άγιο Στέφανο, πίνοντας παγωμένες μπύρες.

Η Μύκονος λέει αντίο στον εμβληματικό επιχειρηματία

Οι Μυκονιάτες τον αποχαιρετούν και όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου». Είχε έναν αδελφό, τον Μίμη Ζουγανέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του στη Μύκονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ