Top woman η Γιούλικα Σκαφιδά: Μια Μεσσήνια ηθοποιός ''Lonely woman'' στην Αμερική!‏ (φωτό)

Στην Αμερική είναι η... σκληρή "Lonely woman", στην Αθήνα η... αισιόδοξη "Αλίνα Χάτσον", και στην Καλαμάτα η δική μας πάντα αγαπημένη και χαμογελαστή Γούλικα!

Στην Αμερική είναι η... σκληρή "Lonely woman", στην Αθήνα η... αισιόδοξη "Αλίνα Χάτσον", και στην Καλαμάτα η δική μας πάντα αγαπημένη και χαμογελαστή Γούλικα!


Η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους στην Αθήνα και τον πρώτο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας "Lonely woman" στην Αμερική. Μας μίλησε για όλα αυτά, για τις πρόβες στο θέατρο που ξεκίνησαν, αλλά και για μια ακόμα ταινία που ξεκινάει με συμπρωταγωνιστές της τον Αλέξη Γεωργούλη και το Γιώργο Χρανιώτη. eleftheriaonline.gr

- Μόλις πριν από λίγες μέρες επέστρεψες από την Αμερική όπου έκανες γυρίσματα για μια ταινία, στην οποία μάλιστα είσαι η πρωταγωνίστρια! Πώς έγινε όλο αυτό;

"Μέσα από μια ιστοσελίδα στο Ιντερνετ όπου είμαι συνδρομήτρια και ενημερώνομαι για οντισιόν που γίνονται σε Ευρώπη και Αμερική. Διάβασα για μια οντισιόν που ζητούσε μια κοπέλα 25-30, να οδηγεί μηχανή και να μην είναι η μητρική της γλώσσα τα Αγγλικά. Εστειλα το βιογραφικό μου. Μετά από καιρό μου απάντησαν και ζητούσαν να τους στείλω βίντεο από δουλειές μου. Επειτα μου έστειλαν 2 σκηνές του σεναρίου και μου ζήτησαν να τις βιντεοσκοπήσω. Μην πολυλογώ, μετά από 1,5 μήνα μου ανακοίνωσαν ότι με επέλεξαν για τη δουλειά και περάσαμε στο πρακτικό μέρος της συνεργασίας μας".


- Σύστησέ μας τη "Lonely woman"... 

"Είναι μια ταινία ανεξάρτητης παραγωγής, εκτός Χόλιγουντ, low budget (για τα εκεί δεδομένα όμως· δηλαδή διπλάσια σε χρήματα από μια εμπορική ταινία εδώ στην Ελλάδα!). Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι μισός Μεξικανός, λέγεται Juven Cavazos, και αυτή είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια κοπέλα που έπειτα από ένα δυσάρεστο γεγονός αλλάζει χαρακτήρα προκειμένου να επιβιώσει. Θα έλεγα ότι είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με αρκετά στοιχεία ταινίας δράσης... Τα γυρίσματα έγιναν στο Χιούστον και σε κάποιες άλλες πόλεις του Τέξας το Σεπτέμβρη, και θα επιστρέψω για την ολοκλήρωσή τους".

- Η εμπειρία σου από τα γυρίσματα στην Αμερική; Περιγράφεται;

"Ηταν μια διαφορετική εμπειρία από αυτές που είχα μέχρι στιγμής, και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την τύχη να τη ζήσω. Δούλεψα με εξαιρετικούς επαγγελματίες και μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι. Τα γυρίσματα βέβαια ήταν πολλές ώρες και αρκετά δύσκολα, αλλά εμείς, οι Ελληνες ηθοποιοί, είμαστε εκπαιδευμένοι να δουλεύουμε στο πιο δύσκολες συνθήκες. Ανυπομονώ να επιστρέψω!".



- Στην Αμερική "Lonely woman"... στην Αθήνα "Alina Hatson". Τι ηρωίδα είναι αυτή; 

"Η "Αλίνα Χάτσον" είναι μια ταινία που ζητήθηκε από το Φεστιβάλ "Νύχτες πρεμιέρας". Είναι μικρού μήκους και έχει ως θέμα μια νεαρή κοπέλα που, όπως και η "Lonely woman", αλλάζει σελίδα στη ζωή της. Η Αλίνα το κάνει εξαιτίας ενός χωρισμού. Είναι μια ταινία ύμνος στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και στις προτεραιότητες που πρέπει να βάζουμε".

- Εκτός από τα κινηματογραφικά, πες μας για τα θεατρικά, που έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες...

"Θα επαναλάβουμε την παράσταση "Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" στο Εθνικό Θέατρο, στην κεντρική σκηνή από 7/11 έως 1/12. Και από το Μάρτιο θα είμαι στη σκηνή του "Ρεξ" στην παράσταση "Ρόλος Μεφίστο", σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, πάλι για λογαριασμό του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα σε λίγες μέρες ξεκινάω γυρίσματα για την ταινία "Μαριονέτες" με συμπρωταγωνιστές τον Αλέξη Γεωργούλη και τον συμπατριώτη μας Γιώργο Χρανιώτη, σε σκηνοθεσία Παντελή Καλαντζή. Περιπέτεια με τα όλα της!".

- Και πότε πετάς πάλι για Αμερική; 

"Το Δεκέμβρη με το καλό!". Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/it…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ