Ο αγαπημένος μας Κιάνου Ριβς 55αρησε & βρήκε τον έρωτα σε μια 46αρα που δεν βάφει τα μαλλιά της - Ε και; - Επιτέλους χαμογελάει! (φώτο)

Είναι η Alexandra Grant ο νέος έρωτας του Κιάνου Ριβς;

Ο αγαπημένος μας Κιάνου Ριβς είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ. Αλλά η προσωπική του ζωή ήταν πάντα , λίγο έως πολύ ένα "μυστήριο" και δεν τον είχαμε δει να συνοδεύεται δημόσια από κάποια γυναίκα εδώ και πολύ καιρό.

Τώρα όμως φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν καθώς ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στο LACMA Art + Film Gala συνοδεύομενος από την Alexandra Grant. Η κοινή εμφάνιση του  55χρονου διάσημου σταρ με την 46χρονη ζωγράφο στο "κόκκινο χαλί", έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι οι δυό τους είναι ζευγάρι.

Τις φήμες περί του νέου έρωτα του Κιάνου Ριβς πυροδότησε το γεγονός ότι αυτή δεν ήταν η μόνη κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών. Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Κιάνου Ριβς και την Alexandra Grant σε τρυφερά στιγμιότυπα στο "κόκκινο χαλί" κάνουν το γύρο του κόσμου.

Οι περισσότεροι θαυμαστές και θαυμάστριες του ηθοποιού χαίρονται που τον βλέπουν ξανά να χαμογελάει μετά το θάνατο της συντρόφου του, Jennifer Syme iτο 2001.

Από τότε ο Κιάνου Ριβς δεν εμφανίστηκε ξανά δημόσια με κάποια κοπέλα με την οποία είχε σχέση.

Υπήρχαν φήμες ότι ο πρωταγωνιστής του "The Matrix", είχε σχέση με τη Σάντρα Μπούλοκ ή την φωτογράφο Αμάντα ντι Καντενέτ αλλά έμειναν .... φήμες.

Ο Κιάνου Ριβς και η Alexandra Grant  υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν. Η ζωγράφος έκανε την εικονογράφηση για τις ποιητικές συλλογές  του Κιάνου Ριβς  «Ωδή στην ευτυχία» και «Σκιές:» .

 Ναι ο γοητευτικός ηθοποιός είναι και ποιητής,όπως αναφέρει το bored panda. Στα μέσα Οκτωβρίου η Alexandra Grant και ο Κιάνου Ριβς εμφανίστηκαν σε ένα τρυφερό τετ - α- τετ, σε σούσι μπαρ στο στο Λος Άντζελες

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ