Η Ζωζώ Σαπουντζάκη απαντά για τα 87 γενέθλια της: «Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου»

"Τα πλούτη δεν τα απαίτησα..."

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τη Finos Film να αποκαλύπτει στα social media ότι έκλεισε τα 87 της χρόνια.

 

 

 

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στην ηλικία της αλλά και στη θανατηφόρα πανδημία, όπου όπως είπε είναι το μόνο που φοβάται.

 

«Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», αναφέρει για την αποκάλυψη της ηλικίας της από τη Φίνος Φιλμ. «Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορωνοϊού (γέλια)», σχολιάζει.

 

Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: ‘Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου».

 

Όσο για τις εξελίξεις με την πανδημία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρει πως «δύο μήνες ήμουν μέσα. Όλος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορωνοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ