Στέφανος Χίος: Κοντός με σχιστά μάτια ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να με δολοφονήσει (Φωτό & Βίντεο)

Καρέ – καρέ η απόπειρα δολοφονίας

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Χίος στην κατάθεσή του, σε αστυνομικούς που διερευνούν τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του και οι οποίοι πήγαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως κατέθεσε ακόμη ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται βιντεοληπτικό υλικό, τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του Στέφανου Χίου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Υλικό που έχει παραδοθεί στην αστυνομία καταγράφει τον δράστη

Στη δημοσιότητα έχει έρθει φωτογραφικό υλικό που φέρεται να καταγράφει την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου.

Το εν λόγω υλικό, που έχει ήδη παραδοθεί στην αστυνομία, φέρεται να καταγράφει τον δράστη της επίθεσης.

Η εφημερίδα «Μακελειό» δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες από το σημείο και την στιγμή της επίθεσης.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχουν 4 βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου. 

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του, την περασμένη Τρίτη, στις 3:00 τα ξημερώματα 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με όσα είπε αρχικά το ίδιο το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός και φωνές, τις οποίες η γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

 

Δείτε επίσης: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου - Τον πυροβόλησαν & τον τραυμάτισαν έξω από το σπίτι του (Φωτό & Βίντεο)

 

Στο μεσοδιάστημα όμως, ο δράστης πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έφυγε από το σημείο μαζί με κάποιον συνεργό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ